Uue ründestaari tähetund ..

FC Balteco – Viimsi FC Igiliikur 4-3 (2-2)
Täna saime üle hulga aja platsil käia kui kohtusime sõprusmängus FC Baltecoga. Nagu sõprusmängudes ikka, õnnestus jälle panna palju kasulikku kõrva taha ja see oligi kõige tähtsam. Lisaks sai veel mängutunnetust algava sügisringi eel. Mängus jäime esimese poolaja keskpaigaks küll III liiga idatsooni meeskonna vastu 0-2 kaotusseisu, kuid poolaja lõpuks oli juba ründajana mänginud Tarmo oma tööd eeskujulikult teinud ja 2-2 viigiseisu jalule seadnud. Esimene värav tuli Steni heast eeltööst ja teine Kiki hea söödu tagajärjel. Teisel poolajal lasime lüüa veel kaks väravat, kuid suutsime seejärel vastata vaid ühega, kui Aliku hea söödu tagajärjel vormistas veelkord pingilt mängu sekkunud Tarmo oma hattricki ja lõppseisuks 3-4.
Koosseis: Sepp; Mutli (Keinast), Kelder, Karajev, Põldre; Kontaveit, Taoubi, Horret (Kokkuta), Loov, Kopliste; Peeduli (Hansaar)
Väravad: Peeduli x3

3 Replies to “Uue ründestaari tähetund ..”

  1. oli lihtsalt erakordselt hea päev- tegelikult au Sten´le, Kikile ja Alikule väga hea eeltöö eest- mul oli vaja ainult jalg vastu panna söödule. Aga kes kohal olid, eks need teavad, mis löök tuleb unes mitmekordselt mul veel läbi analüüsida 😦

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: