Idarindelt magusa punktiga tagasi…

Kiviõli Tamme Auto II – Viimsi FC Igiliikur 2-2 (1-1)
Täna Kiviõli Linnastaadionil peetud liigakohtumises suutsime lõpuks viigistada kohaliku meeskonnaga. Läksime Jupi väravast juhtima 1-0. Seejärel jäime kerge surve alla, mille tagajärjel teenis Kiviõli penalti, kui Lexi klaarimisüritus tabas õnnetult vastast kastis. Olav aga tõrjus vastase penalti kindlalt! Üsna peagi aga tegutsesime kaitses ebaõnnestunult, mille tagajärjel üks vastaste ründaja pääses keskelt läbi ja söötis kastis paremale suluseisus olnud Kiviõli mehele. Kohtunik suluseisu ei näinud, tuli pealelöök, mille Olav suutis tõrjuda, kuid rebound kukkus õnnelikult samale mehele, kes palli võrku lõi – 1-1. Nii poolaeg ka lõppes.
Teine poolaeg algas ja jätkus Kiviõli kõva survega, millele Olavi supertõrjete abil vastu pidasime kuni hetkeni, mil vastaste ründaja pealelöök muutis Alikust suunda ja tekkinud rikosheti vastu oli isegi Olav võimetu. Seejärel olid vastastel veel mõned võimalused, mida nad õnneks realiseerida ei suutnud. Umbes 10 min enne lõppu teenis Lex karistuslöögi vastaste trahvikasti lähistel, mille Mikk ilusa löögiga ka võrku saatis. 2-2. Veidi enne lõppu sai veel Lex oma teise kollase kaardi käega mängu eest ja teenis Igiliikuri esimese punase kaardi sel hooajal. Lõpptulemus seega väga tubli viik raske vastasega võõras karukoopas 🙂 Super!
Koosseis: Arge; Matteus, Kelder, Karajev, Teedla; Kontaveit, Vassiljev, Mesipuu, Taoubi (Meema), Salm; Nestor
Varus: Meema, Valvar
Väravad: Mesipuu, Nestor
Hoiatused: Vassiljev x2, Kontaveit
Eemaldamine: Vassiljev

One Reply to “Idarindelt magusa punktiga tagasi…”

  1. järgmise mängu peab siis lex vahele jätma .. kas kikil polnud enne kaarte all? Et +/- ei peaks nägema 😀

    Mäng oli võitluslik ja näitas hästi, et kui vastane on vähekene parem, kui meie siis meie füüsis jääb kõvasti alla ja ei lase ilma pallita piisavalt liikuda ja sööduvõimalusi tekitada!!! Igaühe isiklik tehnika on teisejärguline ja ei peagi neljandas liigas olema väga hea :)))

    Igatahes tubli väljavõidetud viik!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: