Ilus lõpp hooajale!

FC Twister – Viimsi FC Igiliikur 0-2 (0-1)
Täna panime ilusa punkti liigahooajale, kui võitsime võõrsil FC Twisterit. Mäng oli muidu suhteliselt võrdne, kuid Miku ja Ulman tegid kahe filigraanse individuaalse sooritusega ikkagi sotid selgeks. Ja muidugi tore, et lõpetasime hooaja nullimänguga, mis oli eriti magus, kuna eelmistes mängudes olime liiga palju väravaid endale lasknud lüüa. Täna oli mängus veel ka tsooni väravakuninga tiitel. Miku suutis täna küll lüüa oma 27. värava liigas sel hooajal ja karikamängudega kokku koguni 30. (!) värava, kuid Rakvere FC Flora ründaja Võsaste lõi täna Anzhi võrku 4 väravat ja sai seega kokku 31 väravat. Kuid Miku väravasaldo on siiski uskumatu olnud!
Koosseis: Arge; Kelder, Karajev, Kontaveit, Põldre (Tenjas); Kogermann (Mesipuu), Vassiljev, Salm (Peeduli), Loov (Ulman), Matteus (Laiv); Nestor
Varus: Peeduli, Ulman, Arjut, Laiv, Mesipuu, Tenjas
Väravad: Nestor, Ulman

Suured tänud kõigile ilusa hooaja eest! Lõpetasime küll 4. kohaga, mis jäi eesmärgile ühe koha võrra alla, kuid ikkagi olime tublid ja näitasime rabedate esituste kõrval siiski ka ilusaid mänge ja häid tulemusi.
Kohtumiseni hooaja lõpetamisel! 😀

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: