Hooaja esimene mäng peetud..

Taebla JK – Viimsi FC Igiliikur 0-3 (0-1)
Nagu juba tavaks saanud, on hooaja esimene ametlik mäng tavaliselt ikka Väikse Karika 1/64 finaal. Seekord siis avasime hooaja võiduga eelmisel aastal Rahvaliigas osalenud Taebla JK üle. Mäng toimus Saku kunstmurustaadionil.
Kuigi me ei suutnud päriselt näidata sellist mängu, milleks võimelised oleme, suutsime siiski hoida oma värava puutumatuna ja lüüa vastaste võrku kolm palli. Teisel poolajal 1-0 seisul vajus meie mäng hetkeks nii ära, et palju ei puudunud, et Olav oleks vastase mahatõmbamise eest punase kaardi saanud. Õnneks oli üks keskkaitsjatest veel vajunud tema selja taha ja kuna viga ei teinud “viimane mees” siis kohtunik piirdus kollase kaardi ja karistuslöögiga. Pärast seda shokki ärkasime ka lõplikult üles, suutsime oma mängu käima saada ja lüüa ka veel kaks väravat. Liigamängudeks peame paremini valmis olema!
Koosseis: Arge; Mutli (Jõgi), Kelder, Karajev, Põldre; Kontaveit, Salm, Grün, Langi (Mesipuu), Loov (Jürgenson); Nestor
Varus: Kalnitski, Jõgi, Mesipuu, Jürgenson
Väravad: Nestor, Salm, Jürgenson
Hoiatus: Arge

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: