Esimene koduvõit tuli mängeldes ;)

Viimsi FC Igiliikur – Tallinna FC Anzhi 6-4 (1-3)
Täna pidasime tulise lahingu ammuse rivaali Anzhi meeskonnaga ja mängus oli sündmuseid igale maitsele. Suutsime oma elu ikka väga raskeks teha, kui lõpetasime esimese poolaja kaotusseisus 1-3. Meie poolt tegi esimesel poolajal skoori Mikk, kes pommitas karistuslöögi lati alla.
Nagu sellest veel vähe, lasime teise pooolaja alguses vastasel läbi vedela pudru (ehk meie kaitseliini) mees üks-ühele sööta ja vastaste ründaja tegi seisuks 1-4! Siis ei jäänudki enam palju muud üle, kui tuli ka endal mängima hakata, sest palju sa neid väravaid ikka vastasele ette anda saad, ega mäng ju lõputult ei kesta.
Sten lõi omakorda karistuslöögi võrku, seisuks 2-4. Siis tegime vahetuse, kui Sten sai puhkust ja Martin tuli tema asemele sisse paremale äärele. 5 minutit edasi sellest hetkest ja Martin oli 3 x palli puutunud ja juba kaks väravat löönud. Supervahetusmees! 🙂 Nendest teine oli eriti kena kauglöök taha ristnurka.
Moraalne eelis oli selleks hetkeks kaotusseisust välja tulles juba ka meie poolel, niiet Ulman lõi omakorda veel kaks väravat ja hokiskooriga 6-4 võit oli tõsiasi. Kõik kes võitlesid platsil ja oma panuse andsid – kiitus!!!! Sedasi võita – mis saab veel magusam olla???
Täna mängisid: Arge; Meema (Mesipuu), Kelder, Kontaveit, Mutli (Luik); Salm, Vassiljev, Berens, Loov (Voog), Ulman; Nestor
Varus: Mesipuu, Luik, Voog, Langi
Väravad: Nestor, Loov, Voog x2, Ulman x2
Hoiatused: Kelder, Ulman

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: