Vajalikud punktid Kiiult..

FC Kiiu – Viimsi FC Igiliikur 1-4 (1-3)
Nii nagu paar vooru tagasi Piraaja II vastu, nii ka täna Kuusalu muruväljakul FC Kiiu meeskonna vastu mängides suutsime küll vormistada vajaliku võidu, kuid liiga palju väravaid jätsime jälle löömata. Esimesel poolajal läksime kahe väravaga ette kui skoori tegid Mikk ja Arli. Kuid seejärel langesime mõõna, mis tähendas mitmeid väravavõimalusi Kiiule, millest ühe ka nende ründaja Sigur peaga ära lõi. Poolaja lõpus suutsime end siiski natuke koguda ja kenast Arli läbisöödust suutis paremkaitses mänginud Dima palli tagumisse ristnurka saata – ilus värav tegi seisuks 3-1 meile.
Teisel poolajal suutis Mikk lüüa veel ühe värava peaga ja rohkem võrku sahistada me ei suutnudki. Ka Kiiul olid teisel poolajal ülihead võimalused kontratest skoori tasandada, kuid õnneks nende lõppviimistlus jättis soovida.
Täna mängisime koosseisus: Arge; Meema (Põldre), Kelder, Mutli, Luik (Langi); Salm, Vassiljev, Grün (Peeduli), Voog (Loov), Ulman; Nestor
Varus: Põldre, Peeduli, Loov, Langi
Väravad: Nestor x2, Salm, Langi

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: