Mitterahuldav viik.

JK Tallinna Kalev Juunior – Viimsi FC Igiliikur 1-1 (1-1)
Meie 14. vooru liigamäng toimus erandlikult täna, reedesel päeval .. Võõrsil kohtusime Kalevi juunioritega. Tänases mängus võis näha ka ajaloos esimest korda keskkaitsepaari Kelder-Mesipuu – kas võib ka edaspidi sellist paari näha, näitab aeg 🙂
Mängu algus oli meie poolt väga rabe, nagu juba tavaks saanud (krt!). Kuidagi ei saanud söötu jooksma ja karistus ka lõpuks tuli: tagant ebaõnnestunud palli lahtimängimise tulemusena läks Kalev mängu juhtima. Mida esimese poolaja lõpu poole, seda ohtlikumaks läksid siiski ka meie rünnakud, keskpoolikud Arli ja Kiki elasid mängu sisse ja ohtlikke momente hakkas tekkima. Poolaja lõpupoole õnnestus ka viigistada kui Kristo ja Margi välja toodud palli tsenderdas kasti tahaposti Eero ja Dima oli õiges kohas palli sisse koksamas – 1-1 seisul läksime vaheajale.
Mõnes mõttes tuli meie jaoks poolajavile valel ajal, sest initsiatiiv oli selleks ajaks just meie käes ja teise poolaja alguses tuli jälle nullist alustada. Suhteliselt teise poolaja alguses toimus mängu edasise käigu suhtes otsustav sündmus, kui ühe noore kalevlase ja Kristo vahel läks tõuklemiseks, mille tulemusena näitas kohtunik vastasele kollast, kuid veidi asjatult olukorraga kaasa läinud Kristole punast kaarti – jäime ühemehelisse vähemusse. Hoolimata sellest jätkasime mängu kontrollimist meie, samas kui Kalev tekitas ohtlikke olukordi teravate kontrarünnakutega läbi kiirete ründajate. Mõned minutid enne lõppu pommitas Miku korra ka põiklatti, kuid võrku sahistada enam ei õnnestunud ja seega piirdusime sel hooajal Kalev juuniori vastu kõigest ühe punktiga kahest mängust.
Täna käisid platsil: Arge; Meema, Kelder, Mesipuu, Luik; Kontaveit, Salm, Loov (Peeduli), Kaur; Langi (Voog), Nestor
Varus: Peeduli, Voog
Värav: Langi
Eemaldamine: Kaur

2 Replies to “Mitterahuldav viik.”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: