Kodumängust vajalikud võidupunktid ..

Viimsi FC Igiliikur – Ambla Vallameeskond 4-0 (3-0)
15. vooru mängus suutsime täna kodus võtta vajaliku võidu, kui vähemuses mängu alustanud Ambla suutsime korraliku esimese poolaja esituse toel murda lõppskooriga 4-0. Taaskord keskkaitses mänginud Jupp avas skoori filigraanse löögiga vastaste viiekastis 😉 Ja sellele väravale tuli peagi lisa kui tipuründajana mänginud Tarmo temale peale pandud kohustust, ehk väravatelöömist, ilusti õigustas ja kaks korda enne poolajavilet palli võrku saatis. Olgu siinkohal öeldud, et õigupoolest avas mänguskoori samuti Tarmo, kuid kohtunik jättis sel puhul kindlalt väravajoont ületanud palli väravaks lugemata.
Teisel poolajal mõnevõrra väsisime, vastased said 11 meest ka kokku ja mäng võrdsustus oluliselt. Siiski tegi teisel poolajal korra skoori ainult meie mees – Martin, kes sai kirja oma hooaja 5. tabamuse.
Järgmise mängu peab kahjuks vahele jätma Anti, kes täna teenis oma 3. hoiatuskaardi sel hooajal liigas.
Tänane koosseis: Arge; Meema, Kelder, Mesipuu (Voog), Luik (Kalnitski); Kontaveit, Ulman, Jürgenson, Kopliste, Grün; Peeduli
Varus: Voog, Kalnitski
Väravad: Mesipuu, Peeduli (2), Voog
Hoiatused: Luik, Meema

2 Replies to “Kodumängust vajalikud võidupunktid ..”

  1. juhuu .. tublid poisid .. nii ei teki mul vähemalt süümekaid, et ma kohale ei saanud tulla 😉

  2. lisama peab ka seda et täna tegi peaaegu 2-aastase vaheaja järel ametliku kohtumise Igiliikuri eest kaasa Steven, kes sai täitsa ilusti hakkama.. aint mingi vigastuse suutis ta endale hankida ja kuna meil olid vahetused selleks ajaks tehtud siis viimased paarkümmend min olime juba ise vähemuses.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: