Libastumine Kiiu vastu..

Viimsi FC Igiliikur – FC Kiiu 2-3 (1-2)
Liiga 21. voorus läksime täna Maarjamäel vastamisi vana tuttava FC Kiiu meeskonnaga, kellele oleme päris tihti punkte kaotanud ja nii läks kahjuks ka täna. Selgelt rohkem võita tahtev Kiiu meeskond sundis meid mitmel korral eksima ja oma eksimustele vasturohtu ei leidnud me piisavalt, et tänast mängu võita.
Meid viis küll esimesel poolajal juhtima viimastes mängudes päris head väravavaistu näidanud Martin (hooaja 9. tabamus!), kuid peagi sahistas Jupp valel väljakupoolel üllatuslikult väravavõrku. Omavärav tekitas ka kaitseliinis mõneminutilise paanika, mille Kiiu suutis veelkord ära karistada. Teisel poolajal õnnestus meil küll viigistada, kui Eero lõi peaga võrku Lexi tsenderduse, kuid Martini lattilöögist lähemale me enam väravale ei jõudnud ja peagi lõi hoopis Kiiu kontrarünnakust veel ühe värava ja kuna me enam vastata ei suutnud, siis teenitud võit seega neile täna ka läks.
Täna mängisid: Arge; Kelder, Kogermann, Mesipuu (Luik), Mutli; Kontaveit, Salm, Vassiljev, Nestor, Kalnitski (Peeduli); Voog
Varus: Hani, Luik, Peeduli, Silde
Väravad: Voog, Kelder

2 Replies to “Libastumine Kiiu vastu..”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: