Imelise värava abiga võtsime täna punktid.

Viimsi FC Igiliikur – Tallinna JK Piraaja II 3-1 (0-1)
5. vooru mängus tuli meile täna vastu vana tuttav, Piraaja II, kellega oleme juba aastaid idatsoonis madistanud. Olgu öeldud, et ehmatamapanevalt vähe oli meil täna mehi mängul, kõigest 12 tervet ja 1 vigane. Hoolimata sellest asusime tegelikult mängu kontrollima ja miski tegelikult ei ennustanud, et vaheajale läheme kaotusseisus. Kuid nii see oli – esimese poolaja üleajal teenis meie lohaka poolkaitsetegevuse tagajärjel Piraaja nurgalöögi, mille tulemusena 5-kasti antud palli Olav õnnetult väravasse pudistas.
Teise poolaja alguses õnnestus siiski üsna kiiresti kaotusseis ümber pöörata, kui esmalt lõi palli penaltipunktilt sisse Taavi ja seejärel Berensi silmapaistva (!) eeltöö tulemusena Sergei 40 m pealt palli lati põrkest väravasse lajatas – imeline värav ja kusjuures imeliselt löödud värav, mitte nagu teatav üle jala pussu tsenderdus, mis meie vastu mõned voorud tagasi sisse löödi. Sellest hetkest edasi kontrollisime mängu kuni lõpuni ja kuigi lõime ainult veel ühe värava (Martini ilus pööre ja löök kastis), siis oma värava all ohtlikke olukordi väga ei mäleta, kui välja arvata Eesti madalamate liigade oma Rory Delapi kahurist lastud küljeaudid meie kasti, millega õnneks seekord toime tulime. Punktid tulid ja tabelis tõusime hetkel 2. kohale. Järgmine mäng aga on raske – Kiiuga võõrsil.
Tänane koosseis: Arge; Meema, Fadejev, Kontaveit, Luik; Rõuk, Berens, Viik, Voog (Kelder); Peeduli (Kutti), Mere
Varus: Kelder, Kutti
Väravad: Viik (pen), Fadejev, Voog

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: