Seekord suutsime Kalev Juuniori murda

Viimsi FC Igiliikur – Tallinna JK Kalev Juunior 1-0 (0-0)
Kui eelmises mängus Levadia vastu suutsime taga nulli hoida, kuid võitu võtta ei suutnud, siis seekord piisas Märdi hooaja 5. väravast Kalev Juuniori vastu kolme punkti võtmiseks. Kaitses meil suuri probleeme ei olnud – ilmselt oli asi ka korralikus keskväljas, mis ei lasknud vastastel keskelt palju läbi purjetada. Esimest poolaega valitsesime korralikult, kuid mida ei tulnud, oli värav. Arli kaugelt keeratud löök, mis tabas posti, oli vahest meie üks ohtlikematest momentidest. Teisel poolajal aga suutsime oma üleoleku lõpuks maksma panna, kui Taavilt söödu saanud Ivar võttis julgelt paremal äärel vastased ette ja viis Märdi penaltipunktil löögile – tulemus Märdi 5. koll sellel hooajal ja seekord siis jalaga löödud! Kaotusseisus vastased olid sunnitud mängu nüüd veidi avama, mis andis meile vasturünnakutena veel 4-5 head võimalust, mis aga kahjuks ükski vilja ei kandnud. Kalevi väravavaht oli ka oma ülesannete kõrgusel. Tulemus seega 1-0 jäigi ja tabelisse vajalik võit juurde kirjutatud.
Täna mängisid: Arge; Steinberg, Kogermann, Karajev (V.Kägo), Kontaveit; Rõuk, Fadejev, Salm, Viik, Mere (Peeduli); Voog (Saun)
Varus olid: V.Kägo, Peeduli, Kelder, Saun
Värav: Mere

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: