Naasmine Maarjamäele punkte juurde ei toonud

Tallinna FC Levadia III – Viimsi FC Igiliikur 5-2 (1-0)
Täna tegime Levadia vastu päris korraliku esimese poolaja, kuid siiski sellest ei piisanud – teisel poolajal toimus lagunemine ja väsimine ja Levadia suutis seeläbi oma selge paremuse ka väravateks vormistada. Omasime päris mitut head võimalust esimesel poolajal skoor avada, kuid paaril korral hiilgas tõrjetega Levadia väravavaht ja korra lõi Luuk tagumisest postist napilt mööda. Värav tuli aga Levadiale poolaja lõpupoole, kui nurgalöögist tulnud palli suunas Levadia mees pilvedesse ja meie värava poole ja see kahjuks täpselt lati alla kukkus. Teisel poolajal saime kahe külma dushi osaliseks, kui esmalt kohe poolajal alguses tuli vasakult äärelt läbimurre ja 0-2 tabloole. Seejärel suutis Märt Olli pika palli osavalt väravaks vormistada. Kuid teine külm dush – järgmisest rünnakust 1-3 värav – mõjus korraks tekkinud lootusekiirele jahutavalt ja toimus mõningane vaimu murdumine. Jäime taha koguni 1-5. Martini ilusast eeltööst suutis Märt siiski ka oma teise värava lüüa ja lõppskooriks vormistada 2-5 meie poolt vaadatuna. Levadia kindlasti väärib oma liidriseisust, täna suutsid nad meid oma liikuvuse ja äärtevahetustega ikka päris ära küpsetada.
Järgmine laupäev varahommikune mäng Kalev Juunior vastu, algusega kl 10 hommikul :)!
Tänane koosseis: Arge; Fadejev, Kelder, Kogermann, Kontaveit; Rõuk, Salm, Nestor (Voog), Berens (Põldre), Mere; Mooij
Varus: Voog, Põldre
Väravad: Mere x2

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: