Järjekordne möku kohtunik lasi Kasakatel toorutseda

Viimsi FC Igiliikur – SK Eestimaa Kasakad 2-3 (1-1)
Tavaliselt ei viitsi kohtunike aadressil ülemäära sõna võtta, aga kui ikka jätkuvalt iga mäng üha idiootsemad tüübid EJL-i õnnistuse ja oma tüüpiliselt ilmetu ja kohtlase näoga illegaalselt soetatud vilega platsile loivavad, siis ükskord ikka viskab üle! IV liiga mängule, kus kohtuniku suurim roll on mängijate kaitsmine vigastuste ja robustse mängu eest, ei saa saata täielikke mökusid, kes ei julge/taha/oska/jõua oma vilet puhuda, vajadusel mängijaid korrale kutsuda ja nendega ka RÄÄKIDA-HURJUTADA. Aga ei – EJL-i abitu ja saamatu (onupoja)poliitika ei võimalda neil normaalseid kohtunikke “palgal” hoida ja nii ilmuvad mängule iga nädal järjest hullemad klounid. Tänud, EJL!
Mängust niipalju, et pärast kiiret juhtväravat mängisime edu kergekäeliselt maha, kuid suutsime kaotusseisust veel välja tulla. Aga siiski täna, kus platsil oli kaks ülikehva kaitseliini, suutsid Kasakate ründajad kahjuks lõpuks ühe kolli rohkem lüüa kui meie püssid. Kahju, aga pole hullu – lähme edasi ja mängime pea püsti selle keerulise hooaja lõpuni. Tore, et jälle suutis Martin skoori teha, kui ta lõi vist meie selle hooaja kiireima värava Olavi järjekordsest resultatiivsest söödust. Teisel poolajal suutis 1-2 seisult oma hooaja 13. liigakolli lüüa Märt, kuid seejärel lasime kiiresti endale jälle tagasi lüüa ja enam viigistada me kahjuks ka ei suutnud. Laupäeval ootab meid reis Jõhvisse – kõik kes vähegi saavad, palun tehke see reis kaasa.
Tänane sats: Arge; Steinberg (Saun), Kelder, Mesipuu (Kutti), Mutli; Rõuk, Berens, Salm, Fadejev, Mere; Voog
Varus: Kutti, Saun
Väravad: Voog, Mere

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: