Hooaja viimane mäng peetud, võidetud ja 5. koht võetud

Viimsi FC Igiliikur – Ambla Vallameeskond 2-0 (2-0)
Tänase hooaja viimase mängu eel oli mõlemal meeskonnal selg vastu seina. Ambla pidi meid kindlasti võitma kui tahtis saada juba nii käegakatsutavat teist kohta. Kuid niisamuti pidime võitma ka meie, et mitte lõpetada (ütleme otse välja!) alandava 9. kohaga. Viimastel hooaegadel oleme ikka suutnud viimases mängus korraliku esituse teha – nii õnneks ka täna. Andsime Amblale teadlikult initsiatiivi ja üritasime 4-4-2 formatsioonis nõelata kontrarünnakutega. Meie selle hooaja kirstunaela – meie vastu tulevaid kiireid kontrarünnakuid – üritasime iga hinna eest vältida. Kaitseliin seisiski, nagu ka eelmises mängus Jõhvi vastu, kindlalt ja kiireid rünnakuid me vastu võtma väga palju ei pidanud, eriti teisel poolajal.
Läksime juhtima, kui Ambla väravas seisnud väljakumängija Eero keskväljalt kasti saadetud karistuslöögi vupsti! jalge vahelt sisse imes 🙂 Ja peagi toimis meie kontrarünnak, kui Arli Märdile mõnusa palli vabasse tsooni läkitas, niiet Märdil oli aega valida millisesse nurka ta selle täies vabaduses paigutab. Paigutas alla paremale ja 2-0 oli tõsiasi. Edasi jätkasime samamoodi, väga palju riske me ei võtnud ja ei pidanudki võtma! Seisime ilusti kaitses ja hoidsime distsipliini. Seevastu mõnel Ambla noorsandil ei mahtunud pähe, kuidas nad ikka veel kuival on ja hakkasid end üha rohkem välja elama vigu raiudes ja ka kohtunikuga igal võimalusel vingumisega. Tasuks neile selle eest 5 kollast kaarti ja päris valus ja mõttetu trahv EJL-lt.
Tänane mäng oli (väidetavalt! ;)) viimane meie raudvarale, tõelisele igiliikurile Olav Argele, kes eelmisel aastal oma superesituste eest väravas sai pärjatud ka hooaja MVP auhinnaga. Suured tänud nende kolme aasta eest Ollile ja loodame, et tal kunagi tekib tahtmine väljakule tagasi tulla!
Kohtumiseni hooaja lõpetamisel! 😉
Täna mängisid: Arge; Kontaveit, Kelder, Kogermann, Mutli; Steinberg (Kutti), Fadejev, Salm, Rõuk (Saun); Mere (V.Kägo), Voog
Varus: Põldre, Kutti, Saun, V.Kägo
Väravad: Kelder, Mere
Hoiatused: Kontaveit, Mere, Mutli

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: