Hooaja algus jätkus võidukalt

Viimsi FC Igiliikur – Tallinna JK Piraaja II 3-2 (1-0)
Täna käisime platsil teist korda liigamängus sel hooajal ja päris raskeks osutunud mängu suutsime kuidagimoodi siiski kolme punktiga lõpetada. Piraaja eestvedaja hr Põhjala ei lasknud seekord platsile joosta vanadel peerudel (ka väga-palju-pealtnäinud-mees vahetati varakult välja ;)) vaid oli hoopis kohale ajanud endale lisaks esindussatsist käputäie vihasemaid kalu. Ka mängupildis kajastus see selgelt – meil pandi sööduliinid kiiresti kinni ja vaba ruumi ei antud üldse. Mispeale ka pallikaotustele järgnesid kohe väga ohtlikud kontrarünnakud. Ilmselt selle taktikaga nüpeldati eelmises voorus ka Pokkeroidi 4-1. Kuid meil õnneks ei ole särk väravas vaid seal on ka mees sees, hoolimata sellest et kesk- ja äärekaitses hõljusid paanikas täiesti tühjad ja tühjavõitu särgikesed :).
Meil õnnestus siiski esimesel poolajal korra skoori teha kui Miku oma trademark-konksuga ennast löögile mängis ja Piraaja kiiper suurte raskustega palli latti tõrjus. Reboundi aga vormistas peaga ära Ivar, kes sellega pani omalaadse märgi maha – tegi skoori kahe päeva jooksul nii III kui ka IV liigas. Poolaeg seega 1-0.
Teise poolaja alguses toodi aga Piraaja poolelt sisse türklasest operaator (või midagi sellist?!) Celik, kes kohe esimesel rünnakul aktiivselt palli peale läks ja peaga ka selle väravajoonele suunas, kust Alik selle küll puhtaks klaaris ent klaaritud pall lahmiti siiski kohe tagasi värava poole ja ka võrku. 1-1. Veidi hiljem sai aga oma debüütmängus kohe värava kirja Rando, kes vasakule äärele kasti vabaks mängiti (söötjaks oli hr Mere isiklikult) ja Rando ilusti palli üle vasturutanud väravavahi lati alla tõstis. 2-1.
Kahjuks lasime aga jälle viigistada, kui üks keskkaitsjatest (see kobam) peaga õhku lõi, palli asemel ja pall Celikule ilusti ette kukkus, Olav ei jõudnud ka vastu astuda ja 2-2 oli tõsiasi. Celik oli mängu sekkunud tõepoolest väga hästi.
Kolm punkti tõi aga meile unelmate debüüdi teinud Rando, kes lõi ka oma mängu teise värava päris kaugelt, peale seda kui palli oli toimetanud temale vahetusest sekkunud Jupp. Ilus kauglöök langes lati alla ja raske ent magus võit 3-2 oli taskus. Jätkame täiseduga!
Täna mängisid:
Arge; Kokkuta, Kelder (c), Karajev, Kontaveit; Ulman, Nestor, Salm, Vassiljev (Randjõe), Rõuk (Mere); Voog (Mesipuu)
Varus: Mutli, Randjõe, Saun, M.Kägo, Luik, Mere, Mesipuu
Väravad: Rõuk, Randjõe x2
Man of the match: Randjõe
IMG_4475

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: