Pärast kolme vooru jätkame täiseduga

JK Tallinna Kalev Juunior – Viimsi FC Igiliikur 0-3 (0-0)
Kolmanda vooru mängus laupäeva varahommikul mängisime vana tuttava Kalev Juunioriga, keda eelmisel aastal suutsime kaks korda napilt 1-0 võita. Seegi kord ei tulnud midagi lihtsalt, kuid korraliku ja läbi 90 minuti stabiilse esitusega suutsime siiski 3 punkti koju tuua. Esimesel poolajal näitasime kohati päris ilusaid rünnaku ülesvõtmisi ja samas ka kaitses seisime hästi – kalevlased suutsid samas ohtlikud olla ainult standarditest kasti läkitatud pallidega, milledest ühe tagajärjel pidi Olav ka altnurgast palli välja tooma. Meie parimad võimalused langesid Ulmanile, Sergeile ja Mikule, kuid skoori tegemisest jäi siiski veidike iga kord puudu.
Meie kannatlikkus sai aga tasu suhteliselt teise poolaja alguses kui Rando läkitas ilusa nurgalöögi tahaposti ja seal kerkis kõige kõrgemale hr Kixinho isiklikult, kes palli nõtke pealöögiga lati alla suunas – puhas kvaliteet nii söötjalt kui ka lõpetajalt. Mida aeg edasi, seda rohkem tundus vastane ka väsivat. Meil õnneks oli see-eest jällegi korralik pink, kust oli hea häid mängumehi järjest tulle saata. Nii tegid veel pingilt näljasena mängu tulles skoori nii Ivar kui ka Martin ja lõpetasime mängu üsna täpselt mängupilti kajastava skooriga – 0-3 külalisvõistkonnale.
Järgmine mäng IAFA vastu kodus ja põhiküsimus saab olema siis: Jagudin or no Jagudin!?
Kalevi vastu mängisid: Arge; Mutli, Kelder (Kogermann), Karajev, Kontaveit; Ulman (Luik), Salm, Nestor (Rõuk), Randjõe, Fadejev (Viik); Mere (Voog)
Varus: Mamajev, Voog, Viik, Kogermann, Luik, Rõuk
Väravad: Kontaveit, Rõuk, Voog
Man of the match: Kontaveit

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: