Tartu vaim sai põrmustatud

Tartu FC Merkuur – Viimsi FC Igiliikur 0-5 (0-0)
Eile sai käidud VKV 2. ringi mängul Tartus, kus ootasime väga rasket mängu. Esimesel poolajal oligi võrdsete lahing mõlemapoolsete võimalustega, kuid väravaid esimesel poolajal ei tulnud. Teise poolaja alguses aga suutsime kohe lüüa kaks väravat. Esmalt koksas peaga Märt võrku Rando antud karistuslöögi ja seejärel said meie kiirrünnaku tagajärjel vastased maha omaväravaga. Saime meeletult nendest väravatest enesekindlust juurde ja samas ka vastane näis murduvat, niiet suutsime lausa kolm korda veel skoori teha ja Tartu satsi ikka väga häbisse jätta. Kolmanda värava lõi suluseisulõksu lahtimuukimise tagajärjel uhkes üksinduses purjetanud Martin. Neljanda samalaadse olukorra tagajärel reboundist putsatallaga (!) Ivar ja viienda taaskord Martin. Järgmine mäng pühapäeval Tapa naturaalse pinnaga väljakul.
Tartus mängisid: Arge; Kontaveit (c), Karajev, Kogermann, Mamajev; Rõuk, Randjõe, Salm, Luik (Põldre); Mere (Raudla), Voog
Varus: Kelder, Põldre, Raudla
Väravad: Mere, omavärav, Voog x2, Rõuk
Hoiatus: Luik
Man of the match: Salm
(Videokokkuvõte mängust!)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: