Tapalt väga raske võit

SK Tapa – Viimsi FC Igiliikur 1-2 (0-1)
Täna saime Tapa põrgukuumusest minema väärtusliku 3 punktiga. Ütleks nii, et Tapa väljakut täna naturaalse pinnaga väljakuks kutsuda, oleks kerge ülekohus. Tegu oli ilmselgelt muruga.. jah lainetava ja niitmata muruga aga siiski, olukord oli palju parem kui eelnevatel hooaegadel. Isegi lehmakooke polnud näha 😀 Ja kindlasti olid mõlemad meeskonnad ju võrdses seisus nii väljaku kui ka väga kuuma ilma suhtes.
Alustasime isukalt ja pääsesime juhtima kui Miku korraliku puraka lati alla vajutas. Pärast juhtväravat üritasime küll veel, aga sellist isu enam ei olnud ja eks ka kuumus tegi juba mõnekümne minuti järel oma töö.
Teisel poolajal jätkasime pehmel väljakul rasket müttamist, kuid olgugi et omasime terve mängu vältel initsiatiivi ja suutsime ka võimalusi luua, teist väravat lüüa ei õnnestunud. Ja nagu ikka – see maksis lõpuks kätte!
Vastaste üks ettesöötudest õnnestus nii hästi, et nende ründaja suutis meie keskkaitsjate vahelt läbi pugeda ja Olaviga üks-ühele minna. Olavi väljatulek natuke hilines ja järgnes kokkupõrge vastasega, mille tagajärjel pall (tagantjärgi öeldes õnneks!) võrku veeres ja 1-1 oli tõsiasi. Oleks pall väravasse mitte läinud, oleks Olav ilmselt punase kaardiga minema saadetud. Õnneks aga 1-1, Olavile kollane ja lootus veel säilis.
Aega oli veel 15-20 min ja see oli piisav, et Miku üks paljudest löökidest veel tee väravasse leiaks. Juhtus see umbes 5 min enne mängu lõppu ja hüva eeltöö Miku teisele väravale tegi Anti, kes ujus äärelt sisse nagu limane angerjas ja jättis palli kandikul Mikule ette tahaposti keerutamiseks. Väga raske ja magus võit. Jätkame liidritena ja juba neljapäeval VI vooru mängus kohtume Kiiuga, kes kipub meile koduväljakul alati raske vastane olema.
Tänane koosseis: Arge; Kontaveit (c), Karajev, Kogermann, Mamajev (V. Kägo); Salm, Fadejev (Luik), Nestor, Rõuk; Mere, Voog (Kelder)
Varus: Kelder, Luik, V. Kägo
Väravad: Nestor x2
Hoiatus: Arge
Man of the match: Nestor

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: