Raiskamise tõttu mitterahuldav viik Pokkeriga

FC Pokkeriprod – Viimsi FC Igiliikur 1-1 (1-0)
Millal me ükskord hakkame väravaid lööma???? Vastastel oli väljakumängija väravas ja kraapis kõik ära … ja neid mida ei kraapinud lõime ise mööda või talle pihku. Ulme lihtsalt. Kui võtta kolm viimast liigamängu kokku, siis oleme kaitses iga kord 1 (!!!!!) prohmaka läbi lasknud ja see on just see millega peab IV liigas arvestama – 3 mängu ja 3 sisselastud väravat on HEA tulemus!!!
Mis toimub aga ees???? 3-4 võimalusest 1 peaks ikka ära lööma, aga me ei löö isegi 10 võimalusest  ühtegi. Kiirustame, rabistame, lööme jala mättasse, väravavahile sülle, jala palli alt läbi jne. Ainus positiivne asi – läbisime esimese ringi kaotuseta! Kui aga samamoodi jätkame, läbime teise ringi 3-4 kaotusega, sest vastased on OMA RÜNDEMÄNGU käima saanud, Dnipro ja IAFA paugutavad igast asendist! Ka Tapa on tugevnenud.
Eile mängisid:
Arge; Steinberg (Kelder), Karajev, Kogermann, Kontaveit (c); Rõuk (Grigorjev), Salm, Nestor (V.Kägo), Fadejev (Berens), Randjõe; Voog (Mere)
Varus: Kelder, Grigorjev, V.Kägo, Berens, Mere
Värav: Randjõe (video!)
Hoiatus: Steinberg
Man of the match: Fadejev
igiliikur vs pokkeriprod (27)
igiliikur vs pokkeriprod (50)igiliikur vs pokkeriprod (52)igiliikur vs pokkeriprod (63) igiliikur vs pokkeriprod (68) igiliikur vs pokkeriprod (70) igiliikur vs pokkeriprod (74) igiliikur vs pokkeriprod (75) igiliikur vs pokkeriprod (77) igiliikur vs pokkeriprod (84) igiliikur vs pokkeriprod (87) igiliikur vs pokkeriprod (89) igiliikur vs pokkeriprod (90) igiliikur vs pokkeriprod (98) igiliikur vs pokkeriprod (110) igiliikur vs pokkeriprod (111) igiliikur vs pokkeriprod (130) igiliikur vs pokkeriprod (143) igiliikur vs pokkeriprod (145) igiliikur vs pokkeriprod (150) igiliikur vs pokkeriprod (152) igiliikur vs pokkeriprod (153) igiliikur vs pokkeriprod (160) igiliikur vs pokkeriprod (168) igiliikur vs pokkeriprod (169) igiliikur vs pokkeriprod (180) igiliikur vs pokkeriprod (193) igiliikur vs pokkeriprod (194) igiliikur vs pokkeriprod (200) igiliikur vs pokkeriprod (201)

One Reply to “Raiskamise tõttu mitterahuldav viik Pokkeriga”

  1. Jah oleks nii Kiiu kui ka Pokkeri mängus ees ära löönud, poleks ka neid viike…taga mõlemas mängus eksimus….okey, aga see on normaalne 4 liiga kohapealt. Me ei saa mängid koguaeg ainult kaitse pealt…tuleb väravaid paugutada, hetkel on kaitse ok….ees aga jätab soovida. Pingetest tulbki ka kaitses eksimusi jne…seega vaja eest väravaid lööma hakata. Ja juba neljapäeval.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: