Jätkame nullnivool

IAFA Estonia – Viimsi FC Igiliikur 2-0 (1-0)
Tuleb tunnistada – oleme mõõnas, raskes mõõnas. Väravaid ei tule. Punkte ei tule. Õnneks on 4-mängulisest kaotusteseeriast kaks olnud karikamängud. Liigas aga jäime nüüd viimase ebaõnnestumisega tabelitipust juba 5 punkti kaugusele. Mängu algus polnudki ründefaasis väga hull, suutsime tekitada segadust, löögile pääsesime mitu korda, mida aga ei tulnud, oli jälle värav. IAFA skooris aga umbes esimese poolaja keskel, kui meie paremal äärel tekkis ülekaal ja vasakkaitsja sai segamatult tsenderdada taha posti, kust peaga ja maapõrkega kera võrku löödi. Teisel poolajal jätkus umbes samasugune mäng, kuid meie väsimuse tagajärjel olid ka vastaste kontrad palju ohtlikumad. Üks ka realiseeriti kui Gaidajenko palli Olavi alt võrku mängis. Meie parim võimalus oli Merel, kelle korralik pealöök ikka kuidagi vastaste väravavahi poolt välja kraabiti. No ei tule raisk! Igale mõõnale järgneb tõus. Loodame, et pigem varem kui hiljem.
Eile mängisid: Arge; Mamajev (Mere), Karajev, Kogermann, Kontaveit (Luik) (Saun); Kelder (c), Nestor (Peeduli), Fadejev, Viik; Voog (Rõuk), Grigorjev
Varus: Rõuk, Mere, Luik, Saun, Peeduli
Man of the match: Fadejev

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: