Tapa vastu midagi sahises

Viimsi FC Igiliikur – SK Tapa 9-1 (4-0)
Kui viimased 4 mängu olime kuival olnud, siis nüüd Tapa vastu XII vooru mängus hakkas lõpuks tulema. Sahistasime kokku 9 väravat, millest 4 läks supermängu teinud Dima arvele.
Mängu alguses oli üks väga oluline moment kui kohtunik (õnneks) jättis Tapa kasuks penalti vilistamata kui Eero puutest Tapa eest hooaja debüüdi teinud vana rebane Demidjuk kastis pikali kukkus. Nagu öeldud, kohtuniku vile aga vaikis seekord ja võisime kergendatult hingata. Peagi pärast seda aga lõi Dima kauni soolovärava kui ääre kaudu keskele purjetas ja kauglöögi ristnurka vajutas. Head minekut näidanud Dima teenis kohe pärast avaväravat ka penalti, mille ise realiseeris ja meid juba 2-0 ette viis. See polnud veel kõik – veel üks terav Dima läbimurre äärelt, sööt kasti ja Taavi ilus esimese puutega löök tegi seisuks 3-0. Poolajale läksime aga koguni 4-0 eduseisus, sest ka Sergei paugutas ilusa löögiga samasse ristnurka, kuhu enne Dima ja olime üsna turvalises eduseisus.
Teisele poolajale tulime meie uimaselt ja Tapa näljaselt – kohe paugutati meie väravalatti üks purakas. Aga õnneks hakkasime siiski väravaid lööma jälle meie. Esmalt heast Sergei passist vormistas Dima oma hattricki ja varsti skooris ka juba 4. korda, kui karistas ära Tapa kaitsjate jämeda eksimuse. Jala said veel valgeks ka pingilt sekkunud Martin, kes skooris kahel korral ja Tarmo, kes lõi mängu viimase värava. Tapa siiski vahepeal suutis ka mingil hetkel oma auvärava ära lüüa, kui peaga edasi suunatud pallist pääses Tapa ründaja üks ühele Olliga ja ilusti palli võrku tõstis. Lõpuks aga ilus ja moraalitõstev võit. Sama suhtumisega ka nädala pärast Kiiu vastu, paluks.
Täna mängisid: Arge; Kelder (c), Karajev, Kogermann (Mere), Kontaveit; Steinberg, Viik, Nestor (Peeduli), Salm; Fadejev (Voog), Grigorjev
Varus: Voog, Mere, Peeduli
Väravad: Grigorjev x4, Viik, Fadejev, Voog x2, Peeduli
Hoiatused: Viik, Mere
Man of the match: Grigorjev

One Reply to “Tapa vastu midagi sahises”

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: