Tahe ja kokkumäng hakkab vaikselt tekkima ;)

Viimsi FC Igiliikur – FC Pokkeriprod 3-1 (1-1)
Hoolimata meie ilmselgelt ebaküpsest söödumängust, kui ei mäleta, et oleksime üle kahe täpse söödu andnud, suutsime eile kuidagi majesteetlikku tiki-takat viljeleva Pokkeriprode meeskonna vastu võidu kirja saada tulemusega 3-1. Meie poolkaitse jäi küll tohutult alla vastaste poolkaitsele, kelle mänguoskus mitte kuidagi ei ole seotud 14 liigamänguga sisse lastud 33 väravaga (sest poolkaitsjate töö on ju ometi söötu lükata, mitte kaitsetöös osaleda!), kuid ometi lõime kuidagi meie 3 ja vastased 1 värava. Jalgpall on ikka üks kummaline mäng.
Läksime juhtima kui jälle head teravust ees näidanud Dima meid enda teenitud penaltist kindla löögiga juhtima viis. Kuid ilusa ja terava alguse järel kuulus esimese poolaja teine pool pigem vastaste mängulusti pidurdamisele, tekkisid kerged eksimused ja lõpuks ka õnnestus Pokkeriprodel samuti penaltist mänguseis viigistada. Poolaeg 1-1.
Teise poolaja suht alguses ärkasime üles pärast korralikku häirekella, kui vastaste äärepoolik vajutas imelise banaanlöögi vastu meie värava latti. Pärast seda oli mängupilt üks parimaid, mida selle loo autor klubi poolt näinud on. Sööt käis, enesekindlus oli mängijatel super, ees tehti survet, tahe just täna see mäng võita oli olemas, kaitsti meeskondlikult – kõik toimis! Ja nagu ikka saabus raske töö eest ka vääriline tasu – umbes 10-15 min enne mängu lõppu sai Taavi hea söödu Sergeilt karistusala joone lähistel ja vajutas ideaalse löögi posti kõrvale läbi meestesumma, mis häiris vastaste jällegi supermängu teinud väravavahi vaatevälja. Nagu sellest veel vähe, pani Miku mängule lõpliku pitseri, kui jälle ilusa kombinatsiooni (mismoodi see küll õnnestus!?) paari mikknestorliku konksu järel lati kaudu väravaks realiseeris. Söödu sai enda arvele Dima.
Juba järgmisel pühapäeval kohtume sama vastasega uuesti – loodetavasti oleme siis mänguks sama hästi valmis!
Eile mängisid: Arge; Kontaveit (Põldre), Kelder (c), Karajev, Vassiljev (Steinberg); Salm, Nestor, Viik, Mere (Rõuk); Fadejev (V.Kägo), Grigorjev
Varus: Põldre, Steinberg, Rõuk, V.Kägo
Väravad: Grigorjev (pen), Viik, Nestor
Hoiatus: Kelder
Man of the match: meeskond

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: