Kiiule seekord võimalust me ei andnud

Viimsi FC Igiliikur – FC Kiiu 8-1 (7-1)
Eile kohtusime Kiiuga sel hooajal viimast 4. korda ja kui siiani kõik kolm mängu on olnud väga teravad, siis seekord tegime kõik selgeks juba esimese poolajaga. Meie seitsmele suutis Kiiu vastata vaid korra ja mäng oligi tehtud.
Alustasime maruliselt – juba 10. minutiks olime skoorinud kolmel korral. Meid viis juhtima Rando, kes tulistas võrku Arli vastasäärelt antud tsenderduse. 2-0 lõi Mere kui suunas väravasse Dima antud nurgalöögi ja 3-0 lõi Dima ise, kui koksas sisse Taavi väravaesisele saadetud palli. 3-0 seisult lubasime Kiiul lohakalt ühe tagasi lüüa, kui standardolukorrast koksati tsenderdus posti kõrvale. Kuid see meid väga ei häirinud ja Mere lõi peagi Miku söödust pärast vastaste väravavahi ülemängimist 4-1. Hästi töödanud Märt-Dima tandem kombineeris ka ilusa 5-1 värava – eeltöö Merelt ja vormistas värava ees Dima. Veel said esimesel poolajal jala valgeks Mikk, kes lõi 6-1 ja Kris, kes lõi oma esimese värava klubi eest oma 54. mängus, kui suunas põlvega sisse Dima antud nurgalöögi. Poolaeg 7-1.
Teisel poolajal tegelesime enamjaolt seisu hoidmisega, mis lubas Kiiul mõned poolohtlikud olukorrad tekitada. Mõlemad meeskonnad tegid ka 5 vahetust. Mängu lõpus kaks teravamat sündmust siiski juhtus. Esmalt teenis Kiiu penalti, mille nende väravavaht Blond posti põrkest mööda lõi ja 90. minutil vormistas Taavi oma 5. väravaga neljast mängust kohtumise lõppseisuks 8-1.
Jätkame liidritena ja järgmisel pühapäeval ootab ees raske võõrsilmäng Tapal.
Mängisid: Arge; Karajev, Kelder (c), Kogermann, Kontaveit (Mamajev); Salm (Steinberg), Nestor (V.Kägo), Viik, Randjõe (Rõuk); Mere (Peeduli), Grigorjev
Varus: Vnukov, Berens, V.Kägo, Mamajev, Steinberg, Rõuk, Peeduli
Väravad: Randjõe, Mere x2, Grigorjev x2, Nestor, Kogermann, Viik
Man of the match: Nestor/Mere/Grigorjev

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: