Ettearvatult raske mäng õnnestus siiski võita

SK Tapa – Viimsi FC Igiliikur 1-2 (1-1)
Kui kevadel tulime Tapalt tagasi raske võiduga, siis nüüd naaseme veel raskema ja veel väärtuslikuma võiduga. Tapa oli saanud mänguks kokku isegi 13 meest ja alustasid koduväljakul väga hästi ja teravalt. Meil oli ilmselgeid raskusi kõval ja ebamugaval looduslikul pinnasel mängu sissetulekuga ja vajusime ka liiga kaitsesse, mis lõpuks ka ära karistati. Me ei suutnud karistusala lähistel mitmel korral korralikult palli ära klaarida ja lõpuks löödi meestesumma vahelt hooaja esimese mängu (ja väga õnnestunud ja tubli mängu!) teinud Renele püüdmatult 1-0. Nüüd ei olnud enam varianti, pidime üritama ka oma mängu üles võtta ja poolaja lõpp oligi veidi parem. Jalgpallis on alati ka veidi õnne vaja ja just õnne abiga õnnestus meil väga tähtis viigivärav lüüa veel enne poolajavilet. Paremalt äärelt kasti antud Aliku kõrge tsenderdus maandus läbi väravavahi käte tagumises ristnurgas – vanameister lõi sellega oma hooaja esimese värava väga vajalikul hetkel.
Teisel poolajal kontrollisime mängu juba paremini. Vastased üritasid kontratega nõelata. Mingil hetkel hakkas tunduma, et ka viik ei oleks kõige hullem tulemus sellest mängust. Kuid siiski 10 min enne mängu lõppu suutsime nii vajaliku võiduvärava lüüa, kui meeskonna eest debüüdi teinud Daniil paremal äärel palli meile võitles ja kasti joonele söödu läkitas, kus Rando selle omaks võttis ja väravavahi tugevast puutest värava ära lõi! Vastased veel üritasid vastata, kuid suutsime vastu panna ja väga vajaliku võiduga uuesti liidriks asuda. Juba neljapäeval kohtumegi põhirivaali IAFA-ga meie koduväljakul.
Mängisid: Hani; Karajev, Kelder (c), Kogermann, Kontaveit (Peeduli); Steinberg (Rõuk); Nestor, Fadejev (Mamajev), Randjõe; Mere (Vnukov), Grigorjev
Varus: Saun, Vnukov, Peeduli, Rõuk, Mamajev
Väravad: Karajev, Randjõe
Hoiatus: Grigorjev
Man of the match: Karajev/Randjõe

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: