WE ARE THE CHAMPIONS !!! :)

TAN_4396

Viimsi FC Igiliikur – SK Dnipro 2-1 (2-0)
Meil oli vaja eilsest mängust vähemalt punkti, et lõpetada hooaeg ammuoodatud esimese kohaga ja piletiga III liigasse. Mäng toimus Lasnamäe SPK staadionil, kuna teise ja kolmanda ringi koduväljakud said Dniproga ümber tõstetud nende palvel. Ja hoolimata sellest, et tänu neid soosivale vangerdusele said nad otsustava mängu omal pinnal pidada, alustasime mängu suure tahte ja isuga, minnes poolajaks mängu juhtima 2-0.
Vastastel oli vaja kindlasti võitu, mis tähendas seda, et nemad olid terve 90 min vältel üritavamaks pooleks, aga meie kahele väravale suutsid nad vastata õnneks alles 80. minutil. Meid viis juhtima Miku, kes vajutas lati alla Eero peaga tagasi värava ette toodud palli, mille oli taha posti nurgalöögist läkitanud Ilja. Ja mis oleks võinud olla veel magusam, kui üks värav veel vahetult enne poolajavilet lisada? Sellega aga sai hakkama nahhaalselt oma shanssi passinud Mere, kes röövis tagasisöödu ja läkitas pärast väravavahi ülemängimist palli tühja väravasse.  Teisel poolajal tegelesime surve all meeskondliku kaitsetööga. Nagu öeldud, suutis Dnipro siiski korra sahistada, kui 10 min enne mängu lõppu üks tagasi löödi peaga nende paremalt äärelt tulnud tsenderdusest. Aega aga tiksus üha vähemaks ja kohtunik Tomi Rahula lõppude lõpuks andiski selle vabastava vile – Viimsi FC Igiliikur oli saanud IV idatsooni meistriks !!! 4 eelnevat aastat olime lõpetanud järgmistel kohtadel: 6., 4., 4., 5. Ja lõpuks viiendal aastal siis see oodatud tiitel ja ka III liiga pilet kotis !!!
Tänud kõigile mängijatele!!! See tiitel on kõigi teie oma!!!
Kohtume laupäeval Al Mare Bowlingus ja Fundukis!!!
Eile mängisid:
Arge; Karajev, Kelder (c), Kogermann, Kontaveit (Steinberg); Mamajev (Viik), Salm, Nestor, Randjõe (Mutli); Mere, Fadejev (Rõuk)
Varus: V.Kägo, Viik, Steinberg, Rõuk, Peeduli, Mutli
Väravad: Nestor, Mere
Man of the match: Nestor / terve meeskond

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: