Esimeses kodumängus läksid punktid tuulde

Viimsi FC Igiliikur – FC Olympic OlyBet 0-2 (0-0)
Kui esimese vooru mängus suutsime paremuse jõuga maksma panna ja mängulõpu kenasti endale kallutada, siis eile ei suutnud me võrdset mängu mittekuidagi endale kallutada, vaid kahest lihtsast, ent hästi lõpetatud väravast kaotasime kogenud Olympicule 0-2. Väga otsustavaks sai ka tuul – esimesel poolajal allatuult mängides ja initsiatiivi omades, ei suutnud me kordagi väravavõrku sahisema panna. Kohe teise poolaja alguses meie poolt vaadatuna vastutuules karistati see ka ära. Nagu ütleb tuntud jalgpallianalüütik Karel Voolaid, siis värav sünnib ebaõnnestunud tegutsemiste ahela tagajärjel ja nii see ka oli. Vasakult äärelt lasti ülilihtsalt tsenderdus läbi, kaitseliin oli nihkes, ründaja Grauberg jäi peale võtmata, väravavaht ei tulnud ka pehmet ent täpset palli noppima ja 0-1 oli tõsiasi. Ka teine värav tuli meie vasaku ääre kaudu, kui tsenderdus/sööt kasti löödi ala joonelt ühe puutega lati alla. Üritasime, mis me üritasime aga väravani me eile ei jõudnudki. Guido tõste üle väravavahi klaariti viimasel hetkel joonel ja Meelise pommlöök paarilt meetrilt pareeriti väravavahi poolt üle värava. Need oli vast meie parimad shansid. Meelise värav jäeti ka suluseisu tõttu lugemata, kuna üle-eelmise tsenderduse ajal oli Mere olnud suluseisus ja peakohtunik esialgu pikalt krampis käega püstihoitud lippu ei märganud. 0-2 õpetlik kaotus suhteliselt korraliku mängupildi juures.
Olympicu vastu mängisime koosseisus:
Jalasto (Hani); Karajev, Kelder (c), Kogermann, Kontaveit; Salm, Nestor (Kutser), Tasa, Viik, Rõuk (Luik); Mere (Laasik)
Varus: Põldre, V.Kägo, M.Kägo, Hani, Kutser, Luik, Laasik
Hoiatused: Kontaveit, Viik
Man of the match: Kogermann

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: