Arli juubelimäng läks aia taha

20140420_185736 20140508_195729
Nõmme Kalju FC III – Viimsi FC Igiliikur 6-1 (4-1)

Ilm super, uus valge vorm seljas, Arli 100. ametlik mäng klubi eest – kõik oli justkui paigas, et teha hea esitus Hiiu staadionil Kalju III vastu, kuid seda ei tulnud. Võib otsida vabandusi vastaste kiirest avaväravast, esimesel poolajal meid pimestanud päikesest, võimetusest hakkama saada vastaste superkeskväljamehega (nimi oli tal vist Terehhov?), meie põhikoosseisumeeste puudumisest jne, kuid pekki see mäng läks ja midagi ei ole teha. Vahel lihtsalt midagi ei õnnestu algusest peale kuni lõpuni ja nii läks ka pühapäeval. Avapoola nelja värava puhul sai Priit vist iga kord sõrmed vahele, aga ikkagi meid 0-4 kaotusseisu jäämisest päästa ei õnnestunud. Poolaja lõpus tegi Anti korraliku läbimurde tagajärjel 1-4.
Teisel poolajal avasime veidi mängu, kuid siiski endal skoori teha ei õnnestunud, vaid hoopis vastane lõi Rene selja taha kaks tükki veel ja lõpuks sai saun päris kuum – 1-6! Nagu hädadest veel vähe, lõhkus ka veel Mere oma jala ära! “Perfektne” õhtu. Plusspoolele võib kanda aga Guido ja Anti korralikud esitused ja Berensi 90 minutit 🙂
Neljapäeval Charma vastu üritame oma selgroo uuesti üles leida.
Kalju vastu mängisid: Jalasto (Hani); Karajev, Kelder (c), Kontaveit, Vassiljev (Laasik); Kutser, Berens, Luik, Rõuk (Mere) (Mamajev); Salm, Tasa
Varus: Laasik, Hani, V.Kägo, Mere, Mamajev
Värav: Luik
Hoiatus: Kelder
Man of the match: Kutser/Luik

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: