Hooaja teine võit tuli Kristiine üle

JK Kristiine – Viimsi FC Igiliikur 2-4 (2-3)
Eile õhtul võtsime hooaja teise võidu liigas, kui alistasime tabeli punase laterna JK Kristiine tulemusega 4-2.
Otsustav sündmus leidis aset kohe mängu alguses 5. minutil, kui Meelise defence-splitting-passi tagajärjel pääses Mere vastaste väravavahiga silmitsi, kes kastist väljas mängis palli käega ja sedasi õige varakult dushi alla pääses. Järgnenud karistuslöögist lõi Arli napilt palli üle värava. Juhtima läksime siiski just läbi Arli, kes lõi vasakuga oma esimese liigavärava sel hooajal Kristiine väravasse läinud väljakumängija selja taha. Kristiine mängis siiski eile päris edukalt kontrarünnakuid ja peagi õnnestuski neil viigistada, kui vastaste kõrgele söödule sai Kiki küll pea vahele, kuid nii õnnetult, et pall Renest üle ja posti kaudu oma väravasse lendas. Üsna ruttu õnnestus meil siiski ülekaalu eriti just paremal äärel ära kasutada ja Eero kahest kastisöödust tekkinud segaduse tagajärjel õnnestus esmalt Antil ja seejärel ka Merel värav kirja saada. Seis meile 3-1. Seejärel jätsime ebaõnne tõttu või lohakusest kasutamata paar head võimalust mäng ära tappa ja Kristiinel õnnestuski poolaja lõpuks mängu tagasi saada, kui meie kastis kõrgustes põrkav pall jälle peaga värava peale tõsteti. Ükski meie mees pallini ei ulatunud ja seis oligi 3-2.
Teisel poolajal enam nii palju väravaid ei löödud. Paaril korral üritas Kristiine päris hästi ja jõuti ka pealelöökideni, kuid Rene oli väravas kindel ja püüdis kõik pallid ilusti. Ka meie üritused ei kandnud vilja kuni päris viimase minutini, kui Arli nurgalöögist tulnud palli Serx ühe puutega kenasti taha posti äärde veeretas. Vajalik võit, mis tuli raskemini kui pärast vastaste vähemusse jäämist arvata oleks võinud.
Eile mängisid: Hani; Kelder (c), Karajev, Kogermann, Kontaveit; Luik, Salm, Fadejev, Rõuk, Tasa; Mere (Põldre)
Varus: Arge, Põldre
Väravad: Salm, Luik, Mere, Fadejev
Hoiatus: Karajev
Man of the match: Salm

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: