“Vaata, härra, niimoodi need nullimängud käivadki!”

Viimsi FC Igiliikur – Rapla JK Atli 3-0 (2-0)
Eile võtsime esimese koduvõidu sel hooajal, kui Rapla JK Atli sai murtud taktikaliselt väga korraliku mänguga 3-0.
Tegime just seda, mida ilusti söötu lükanud Rapla vastu suutsime – seisime hästi kaitses ja ise nõelasime ründes, kohe kui selleks võimalus tekkis. Meid viis juhtima kohe mängu alguses Meelis, kes Normani peaga ette lükatud palli omaks võttes vastaste väravavahiga silmitsi jäi ja palli ilusti alla paremale ära lükkas. Vastane üritas vastata peamiselt läbi kauglöökide, mis olid küll head sooritused enamasti, kuid alati läksid kas napilt üle või mööda. Meie väravasuule naasnud Olaviga vastased väga silmitsi ei pääsenudki. Meenub esimesest poolajast üks kord, kui ründaja lähilöögi Olav tõrjus ja rebound klaariti kaitsjate poolt. Esimese värava sepistanud Meelis hiilgas peagi veel kahel korral. Esmalt teenis ta meisterlikult penalti, kui kavala pette peale ta kastis maha tõmmati ja kohtunik väikese mõttepausi järel penaltipunktile näitas. Eero läks lööma ja ei eksinud. Alla vasakule ja seis 2-0 meie kasuks. Poolaja lõpus mängis Meelis paremalt läbimurde tagajärjel palli kandikul ette taha posti Ivarile, kellel oli vaja ainult jalg vastu panna, et eduseisu kasvatada, kuid midagi läks nihu ja pall lendas kahjuks üle värava!
Teisel poolajal tegelesime eduseisu kaitsmisega ja õnneks oli meil seekord piisavalt vahetusmehi, et suutsime ka ees ja keskväljal värsket verd sisse tuua. Vahetusest sekkunud Mere nihverdaski kohe märtmereliku nahhaalsusega vastaste kaitsjalt palli ära ja lahendas ise – seisuks 3-0. Üritas vastane mis ta üritas, aga legendaarne von Arge väravasuul nullis 4K-kaitseliini abiga kõik rünnakud. Miinuspoolele tuleb kanda ainult Kiki 3. kollane kaart juba sel hooajal ja Retro vastu järgmisel neljapäeval saab tema igatahes puhkepäeva. Magus võit, teenitud nullimäng von Argele ja vajalikud 3 punkti tabelisse juurde – super!
Eile rassisid: Arge; Kelder (c), Karajev, Kogermann, Kontaveit; Salm (Kutser), Nestor (Vassiljev), Fadejev (Berens), Tasa, Rõuk (Luik); Leemets (Mere)
Varus: Kutser, Mesipuu, Steinberg, Laasik, Vassiljev, Berens, Luik, Mere
Väravad: Tasa, Kelder (pen), Mere
Hoiatus: Kontaveit
Man of the match: Olof von Arge

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: