Piraajale pidime läbi kibeda valu alla vanduma

JK Piraaja – Viimsi FC Igiliikur 2-1 (1-0)
Samaaegselt Mehhiko ja Kameruniga käisid täna peaaegu sama olulises EMV III liiga põhjatsooni mängus platsil JK Piraaja ja Viimsi FC Igiliikur nimelised meeskonnad. Andmine oli tuline ja võitjana väljus (kahjuks) kodumeeskond Piraaja.
Esimesel poolajal toimusid üsna otsustavad sündmused umbes pooletunnise mängu järel kui esmalt Krisi kastis tehtud vea järel oli Piraajal kasutada penalti, mille aga siiski penaltilööjaid hommikuks, lõunaks ja mõnikord ka õhtusöögiks õgiv Olof von Arge igava kindlusega ära nullis. Kahjuks me aga positiivset “momentumit” kaua hoida ei suutnud, kui kõigest paar minutit hiljem vastaste Rory-Delap-wannabe heidetud audiviske Alik peaga õnnetult oma väravasse suunas. Sel hooajal Alikult juba teine tabamus .. oma võrku!!! 🙂
Poolajal pidime tegema ühe sunnitud vahetuse, kui varvaste vastu saadud paugu tagajärjel asendas Kixinhot samuti mitte päris terve Arli. Terve või mitte, aga läks aega vaid veidi üle viie minuti kui just Arli viigi jalule seadis – Eero etteläkitatud palli lõi Arli nullnurgast ilusti tagumise posti kõrvale: 1-1! Piraaja surus innukalt ülejäänud mängu ja ka meie omasime oma (pool)võimalusi. Kuid 1-1 seis, mis meid (mis seal salata!) oleks igati rahuldanud, pidas tablool ilusti ja kenasti vastu …. kuni 90+2 minutini, kui vastaste nurgalöögist lõi üks-väga-pikk-ja-jõuline-mees peaga seisuks 1-2. Kahjuks pidime seega vastu võtma napi kaotuse, kuid mäng iseenesest oli päris OK ja seda eriti just kaitsefaasis, kus olulist rebenemist/lagunemist küll ei tekkinud. Ära tuleb märkida ka neoonse mehe häid tõrjeid väravas! Järgmine mäng Hellavõitu Hundi vastu….
Täna mängisid: Arge; Kelder (c), Karajev, Kogermann, Kontaveit (Salm); Kutser, Leemets, Fadejev (Steinberg), Tasa, Rõuk (Põldre); Luik (Mere)
Varus: Mere, Põldre, Salm, Steinberg
Värav: Salm
Hoiatused: Salm, Steinberg
Man of the match: von Arge

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: