Suvepuhkuselt tagasi võidukalt ;)

FC Hell Hunt – Viimsi FC Igiliikur 1-5 (1-1)
Eile jätkus meie jaoks III liiga ja väga edukalt – saime oma hooaja 5. võidu tabelisse, kui kindlalt mängisime üle FC Hell Hunt nimelise meeskonna.
Mängu algus sundis ettevaatlikkusele, sest meil oli pingil ainult üks vahetusmees (Mere) ja selgelt oli veel meeles viimane karikamäng kui lõpetasime mängu nii, et pooled meestest olid vigastena platsil. Etteruttavalt võib öelda, et õnneks eile keegi sedavõrd hullult vigastada ei saanud ja sunnitud vahetusi teha vaja ei olnud, mis aga ei tähenda et vahetusmehi rohkem poleks võinud olla!
Läksime juhtima kohe alguses, kui Anti paremalt äärelt antud tsenderdus tekitas vastaste kastis piisavalt segadust, et Meelis ka kohale jõudis ja ilusti lahtise palli väravaks toksas. Üritasime, mis me üritasime, aga mängu ilmselgelt kontrollides ei suutnud me esimesel poolajal lisa toota – viimasel platsikolmandikul jäi selgelt otsustavusest ja teravusest puudu! Ja nagu ikka, kui ise ei löö, siis lüüakse sulle. Hundid mängisid kena seina meie kasti lähistel ja huntide nr 35 vajutas kena puraka Ollile taha risti. Viimane õlekõrs väravas oli võimetu ja seisuks 1-1.
Kui esimesel poolajal jäi otsustavusest ründes puudu, siis teisel aga avanesime ja järjest tegid skoori jällegi Meelis, kes realiseeris Anti löök-söödu, ning ka Sergei, kes sai ideaalse passi keskväljalt Normanilt. 3-1 seis ja mäng hakkas kalduma otsustavalt meile! Neljanda värava lisas Arli, kelle paremalt äärelt tehtud tsenderdus väravavahist üle lendas ja õnnelikult taha posti äärde maandus. Kui sellised ka ära kukuvad, siis polegi võimalik kaotada :). Ja viimase kirstunaela lõi vahetusest sekkunud Mere, kes (vist) juba oma teise pallitöötlemisega värava kirja sai. 5-1 võit ja juba neljapäeval lõpetame esimese ringi mängud Saku Sportingu vastu.
Eile mängisid: Arge; Rõuk, Kelder (c), Karajev, Kontaveit; Salm, Leemets, Nestor (Mere), Tasa, Fadejev; Luik
Varus: Mere
Väravad: Tasa x2, Fadejev, Salm, Mere
Hoiatused: –
Man of the match: Tasa

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: