Kalev võttis jõulise revanzhi

Viimsi FC Igiliikur – JK Tallinna Kalev III 1-5 (1-1)
Sügisringi esimeses mängus mängis meid eile kindlalt üle Kalev III. Kui esimene poolaeg oli veel mänguliselt OK, siis teisel ei suutnud me eriti midagi luua ja vastane lõi lõpuks meile teisel poolajal neli vastuseta väravat.
Jäime kaotusseisu suhteliselt kiiresti, kui keskelt karistusala joone lähistelt kalevlane löögile pääses ja Priidule püüdmatult palli võrku lõi. Peagi lahkus lihasevigastusega platsilt Alik – teda asendas Ivar.
Esimese poolaja mäng pärast kaotusseisu jäämist oli, nagu öeldud, täitsa rahuldav. Lõpuks suutsime ka viigi jalule seada, kui Mere läkitas Meelise vasakul äärel minema ja kasti jõudnud Meelis mängis seal efektselt veel ühe vastase üle ja lõi kaugemasse nurka madalalt 1-1. Selle seisuga ka poolaeg lõppes.
Teisel poolajal jällegi suhteliselt kiiresti ja lihtsalt löödi meile värav – oli vaja ka õnnetut rikoshetti, mis palli ilusti Priidule püüdmatuks tegi. Eks nüüd kaotusseisus olles pidime ka mängu avama – üritasime, mis me üritasime, aga tulu see ei toonud, vastaste kaitse seisis eile väga kindlalt. 15 minutit enne lõppu lõi vastane kolmanda ning lõpu eel veel kaks tükki. Ja Kalev võttis teenitult meie käest kolm punkti. Kahjuks sai lõpu eel vigastada veel ka Norman, kes väänas inetus olukorras küljejoone lähistel põlve. Loodame, et vigastus väga hull ei ole!
Eile mängisid: Jalasto; Kelder (c), Karajev (Rõuk), Kogermann, Kontaveit (Saun); Salm, Leemets, Nestor, Fadejev (Berens), Tasa; Mere (Luik)
Varus: Rõuk, Saun, Berens, Luik
Värav: Tasa
Hoiatus: Tasa
Man of the match: ???

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: