Teine keretäis järjest

20140806_202617
FC Olympic Olybet – Viimsi FC Igiliikur 4-1 (3-0)

Eile pidime vastu võtma teise kindla kaotuse järjest, kui Olympic tegi juba esimesel poolajal sisuliselt kõik selgeks ja lõi meile kolm vastuseta väravat. Mängu alguses omasime mitut kindlat väravavõimalust, aga raami lüüa ei suutnud mittekeegi! Mängupildi põhjal polnud asi nii hull, aga üks meeskond lõi väravaid, teine ei suutnud raamigi lüüa ja võttis oma poolel mõnuga võrgust. Kaitseliin rebiti tükkideks Olympicu kiirete äärte poolt. Teisel poolaja eel tegime mõned vahetused ja mängupilt veidi paranes. Kuid kaotusseisus mängimine pole meile kunagi istunud. Pidime mängu avama, kuid väravat tagasi lüüa ikka me ei suutnud – mitmed korrad jäime ka ise tobedalt suluseisu. Lõpuks pärast mitmeid ebamugavaid kontrarünnakuid suutiski poolaja keskel Olympic lüüa veel ühe värava, mis võttis neilt pinged maha. 20 min enne lõppu suutsime ühe tagasi lüüa, kui Serx kastis vastase õlg-õla-vastu-olukorras kummuli lükkas ja kohtuniku vile vaikides palli ka väravavahist mööda võrku toimetas. Kahjuks jäi see aga vaid lohutusväravaks, sest rohkemaks me võimelised ei olnud. 7. kaotus tabelisse ja ees ootamas vägagi keerulised mängud Kalju III ja Charma vastu.
Eile mängisime koosseisus: Arge; Mamajev (Laasik), Kelder (c), Kogermann, Mutli (Peeduli); Rõuk (Saun), Fadejev, Steinberg, Tasa, Luik; Mere
Varus: Karajev, Saun, Laasik, Peeduli
Värav: Fadejev
Hoiatus: Laasik
Man of the match: Tasa

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: