Kalju käest järjekordne kaotus

Viimsi FC Igiliikur – Nõmme Kalju FC III 1-4 (0-2)
Neljapäeval teenisime juba kolmanda kindla liigakaotuse järjest, kui meie koduväljakul sai Kalju meist kergelt 4-1 jagu. Kalju kiired söödud ja ründajate vilgas liikumine tekitas meile piisavalt kaitses peavalu, et poolajaks 0-2 kaotusseisu jääksime. Mõlema värava puhul mängiti vastane kenasti löögile meie kasti ja päästa polnud midagi. Meie rünnak oli aga endiselt hambutu ja pall mittekuidagi ette püsima ei jäänud.
Teisel poolajal pääsesime korraks mängu tagasi kui kolme kena söödu tagajärjel mängiti Serx kasti vabaks ja meie kaotusseis vähenes 1-2 peale. Kuid peagi kustutas omapoolse purakaga vahepeal tekkinud (vale)lootused ekskoondislane Terehhov, kui karistusala nurgast lähimasse ristnurka äsas. Ühe värava lisas 5-kastis maha võetud (!) palliga Kalju veel ja 1-4 kaotus oli tõsiasi. Veel üks keeruline mäng ootab meid ees juba täna, kui veel üks tippklubi kolmas esindus (Flora III) tuleb meile vastu Eesti Karika 1/16 finaalis.
Neljapäeval mängisid: Jalasto; Karajev (Mamajev), Kelder (c), Kogermann, Kontaveit; Rõuk, Berens, Nestor, Fadejev, Mere; Laasik (Vassiljev)
Varus: Mamajev, Vassiljev
Värav: Fadejev
Man of the match: Nestor

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: