Kiki juubelimängust nullimäng ja 3 punkti

Viimsi FC Igiliikur – JK Kristiine 2-0 (2-0)
Eile suutsime lõpuks murda neljamängulise kaotusteseeria, kui üsnagi sitkest ja lõpuni võidelnud Kristiinest saime jagu 2-0. Mäng oli eriline, kuna klubi ajaloos kolmandal mängijal täitus maagiline 100 ametliku mängu tähis. Kiki päralt oli selle sündmuse puhul ka kaptenipael.
Alustasime päris hästi ja suutsime vastase surve alla panna. Tegime ilusaid rünnakuid, kuid esimese poolaja mõlemad (ja mängu ainsad) väravad tulid siiski standardolukordadest. Skoori avas Serx, kui Eero keskväljalt tulnud karistuslööki ei suudetud Kristiine kastist korralikult ära klaarida ja pall Serxile umbes 8 m peale ilusti ette pupsles. Serxilt ilus löök võrku ja seis 1-0. Sellelt seisult tuli üks (paljudest) üsna mõistetamatu(test) otsus(test) seekordselt peakohtunikult, kui Guits kastis pikalioleva vastase poolt küüniliselt vana hea “jalg-taha-meetodi” abil pikali kukutati. Kõik ootasid vilet ja penaltit, kuid seda mingil põhjusel ei tulnudki! Õnneks sai õiglus võidule juba paari minuti pärast, kui Eero paremalt antud nurgalöök klaariti vasakule äärele Arli jalale ja tema poolt uuesti kasti saadetud pall jällegi vastaste värava ette pupslema jäi. Guits aga oli seekord vaba mehena õigel kohal, võttis palli, mängis väravavahi külili ja saatis kera tühja võrku. Vastased apelleerisid suluseisule, kuid seekord vale otsust ei tehtud ja 2-0 eduseis oli tõsiasi. Poolaja lõpus jäime ise surve alla, vastased tegid mitu ohtlikku rünnakut, kuid õnneks Oll seisis iga kord õiges kohas ja kindlalt.
Teisel poolajal ei suutnud kumbki meeskond ühtegi väravat lüüa, kuigi häid võimalusi oli mõlemil. Kõige tähtsam, et suutsime lõpuks vormistada oma kolmanda nullimängu liigas sel hooajal ja võtta “kohustuslikud” punktid, kuigi mängupilt kohati (nagu ikka) päris ära vajus. Järgmine mäng on meie ainus “roadtrip” sel hooajal, kui lähme Raplasse, kus meid võõrustab kindlasti eelmise ringi 0-3 kaotuse eest verist kättemaksu ihkav Atli.
Eile mängisid: Arge; Kelder, Karajev, Kogermann, Kontaveit (c); Kutser, Vassiljev (Steinberg), Berens (Mere), Fadejev (Rõuk), Salm (Luik); Nestor (Laasik)
Varus: Luik, Rõuk, Mere, Steinberg, Laasik, Mutli, Saun, Mamajev, Hani
Väravad: Fadejev, Kutser
Man of the match: Kutser/Kontaveit

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: