Rapla võttis kodus revanzhi

Rapla JK Atli – Viimsi FC Igiliikur 3-0 (0-0)
Nädalavahetusel sai käidud Raplas, kus meid võõrustas kohalik Atli. Olgu öeldud, et pikk hooaeg on ilmselt oma töö teinud ja kummagil meeskonnal ei olnud ette näidata mitte ühtegi varumängijat. 11 mängijat olid aga mõlemad meeskonnad (kuidagi) kokku saanud ja valgustuseta ent ülimõnusal ja kvaliteetsel muruväljakul võis mäng alata. Alustati poolte kokkuleppel veidi varem, kuna mängu lõpp tõotas tulla juba päris hämar.
Atli tegi mis paberil tugevama meeskonnana pidigi – hakkas mängu esimestest hetkedest kontrollima. Meie ülesanne nõrgendatud koosseisuga oli üks – neid võimalikult kaua kuival hoida ja ise oma shansse passida. Esimene ülesande pool läks vähemalt esimesel poolajal korda, kuid tekkinud poolvõimalustest ei suutnud me midagi ohtlikku tekitada. Kui on võimalik iseennast löögile mängida, siis tuleb seda teha. Meie aga seda miskipärast teha ei tahtnud ja nii mõnestki olukorrast jäi seetõttu kahjuks maksimum välja võtmata.
Ja Atli surus. Pidasime vastu umbes 60 min, kui audivise toodi pikalt kasti kaitseliini taga passivale mehele ja peaga ilusti tagant sisse tulev mees löögile mängiti, püüdmatu maapõrkega löök Ollile ja kindlus oli murtud. 90 % energiast kaitsemängule pühendatud, oli keeruline veel ründes teravusi tekitada. Aga üritasime, teenisime mõned nurgalöögid, korra avanes isegi 3 vs 1 rünnak, kuid jällegi viimasel hetkel vedasid meid alt nii otsustavus kui ka ilmselt oskused.
Lõpuhetkedel lisas Atli veel kaks väravat ja seega võtsid meie vastu kordusmängus võidu samade 3-0 numbritega, millega meie neid Maarjamäel võitnud olime.
Kiidusõnad lähevad siiski neile 11 mehele, kes meeskonna eest Raplas platsile jooksid ja 90 min rassisid!
Mängisid: Arge; Kelder (c), Kogermann, Karajev, M.Kägo; Vassiljev, Berens, Rõuk, Põldre, Fadejev; Laasik
Varus: –
Man of the match: kõik mänginud 11 meest

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: