Aliku 100 täitus võidukalt

20150416_222712
Viimsi FC Igiliikur – Harju JK 3-1 (2-0)
Hooaja esimeses liigamängus, mis ühtlasi oli ka Aliku 100. ametlikuks mänguks Igiliikuri ridades, suutsime võita uustulnukat IV liigas, Harju Jalgpallikooli. Mängu algus kuulus pigem vastastele, kes surusid ja võtsid keskvälja endale, kuid väga ohtlikke olukordi nad üle kahe-kolme tekitada siiski ei suutnud. Ohtlikem shanss oli võibolla tsenderduse järgne vastaste ründaja pealöök, mis lati põrkest üle läks. Vähehaaval suutsime meiegi hakata täpsete söötudega vastaste väljakupoolele tõusma ja poolaja keskel õnnestuski skoor avada, kui kasti tõstetud palli tõstis omakorda Eero värava peale üle väravavahi ja tagapostis oli Mere ilusti seda sisse koksamas. Tundus, et see värav lõi harjukate rütmi veidi sassi, sest poolaja lõpp kuulus juba meile. Tegime mitmed ohtlikud rünnakud ja suutsime lüüa ka teise värava, kui Lex söötis Mutli kasti ääres löögile ja Mutli vasaku jala löögiga palli ilusti posti kõrvale suunas. Poolaeg 2-0.
Teise poolaja alguses tuli vastane taaskord innukalt peale, aga tulemust see ei toonud ja kolmanda värava lõime hoopis meie, kui Eerolt söödu saanud Meelis kastis kukutati ja Eero penalti realiseeris. Vastane võttis nüüd juba suuri riske, et auväravat lüüa, mis andis meile mitmed ohtlikud olukorrad – eriti meenub vahetust sekkunud Jupi silmitsiolek väravavahiga kastis, kuid tolle olukorra siiski vastaste väravavaht ilusti blokeeris. Lisaminutitel õnnestus siiski Harjul oma värav ära lüüa kui ilusa seinamänguga mees löögile mängiti ja muidu väga ilusa ja kindla mängu väravas teinud Mihkel pidi siiski püüdmatuks jäänud palli võrgust noppima. Kokkuvõttes siiski kena ja küps mäng meie poolt – igati ilus avang liigahooajale.
Eile mängisid: Liping; M.Kägo (Steinberg), Karajev (c), Kogermann, Kontaveit; Märtson, Vassiljev (Mamajev), Mutli (Rõuk), Tasa, Mere; Kelder (Põldre)(Mesipuu)
Varus: Steinberg, Mesipuu, Peeduli, Ingalt, Saun, Laasik, Mamajev, Luik, Rõuk, Põldre
Väravad: Mere, Mutli, Kelder (pen)
Hoiatused: Kontaveit, Tasa
Man of the match: Karajev/Liping

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: