Kolmandast voorust rabedavõitu kolm punkti :)

Viimsi FC Igiliikur – JK Väätsa Vald 2-1 (1-1)
Täna saime tabelisse magusad kolm punkti juurde, kuid tuleb tunnistada, et vastane vääris täna vähemalt viiki, kui mitte isegi enamat.
Läksime juhtima, kui Ilja nurgalöök üle vastaste väravavahi käte viiekastis alla kukkus ja Eerol kuidagi õnnestuski see pall sisse puterdada pea ja käe põrkest :). Kohtunik luges värava ära, kuigi vastane protesteeris, et pall ei käinud üle joone, enne kui nende kaitsja palli puhtaks lõi.
Paarikümne minuti pärast õnnestus siiski Väätsal viigistada, kui pall meie kasti pidama jäi ja keegi seda puhtaks lüüa ei suutnud, lubades vastaste ründajal samamoodi kuidagi palli meie väravas seisnud Mihkli poole puterdada, Mihkel pidi vastu tulema ja kuidagi pudises see pall ikkagi sisse – järjekordne “iluvärav”.
Mitu korda pidi Mihkel aga läbijooksnud ründaja löögi viimase õlekõrrena tõrjuma, meenub neid olukordi vähemalt kolm tänases mängus!
Samuti oli meil palju õnne, kui vastased teise poolaja alguses teenitud penalti posti oskasid lüüa ja samamoodi umbes kolm korda kindlad olukorrad latti paugutasid. Seega oli meil vägagi palju õnne, et seis viigiline püsis. Märkida tuleb ka kohtuniku otsust viimase mehena vastase maha tõmmanud Fretsi karistamise vaid kollase kaardiga, millele järgnenud karistuslöök samuti latti lendas.
Mängu varust sisenenud Serx aga neid vastaste eksimusi ja ebaõnne karistamata ei jätnud ja ühe meie nurgalöögi järgses olukorras jällegi õnnega pooleks rikoshetist palli sisse lõi. Üsna must värav taas – aga kõik loevad õnneks. Vastased sellele enam vastata ei suutnudki ja nii saime üsna õnnelikud kolm punkti tabelisse juurde.
Tänane koosseis:
Liping; M.Kägo, Kogermann (c), Metsavas, Matteus; Mere (Põldre), Kutser, Mamajev (Fadejev), Tasa (Ingalt), Luik (Sillaots); Kelder (Peeduli)
Varus: Põldre, Fadejev, Ingalt, Sillaots, Peeduli
Väravad: Kelder, Fadejev
Hoiatus: Matteus
Man of the match: Liping

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: