Koduväljakul jätkame puhaste paberitega

Viimsi FC Igiliikur – Raasiku Valla FC 4-1 (2-1)
Eile jätkasime kodus võidukalt, kui Raasiku meeskonnast käis jaks üle numbritega 4-1. Olgu märgitud, et üsna palju jätsime ka löömata.
Läksime juhtima, kui Ilja nurgalöögist tulnud palli suunas Eero peaga lati alla. Kohe pärast seda tegi paremal hea söödu saanuna oma firmajooksu Meelis, kes tõi kandikul palli ette Merele, kes rammis palli rinnaga võrku. Pärast ilusat ja aktiivset algust andsime siiski natuke initsiatiivi külalistele, kes poolaja keskel ühe ka tagasi lõid. Ilus kauglöök lendas kaarega üle Mihkli käte võrku. Poolaeg 2-1.
Teisel poolajal taaskord alustasime meeldivalt aktiivselt – tasuks ka kohe kaks väravat. Esimese lõi Serx, pärast Guitsi aktiivset tõusu paremal äärel. Teise lisas Meelis, kes sai vasakul äärel Serxilt söödu ja mängis ennast kastis löögile. Pärast turvalisse eduseisu jõudmist said mõned mehed puhkust, kuid platsile tundud mehed lisasid kohe ise aktiivsust juurde ja surusime edasi! Teenisime penalti, mida läks lööma meeskonna kapten Kriss, kuid kahjuks tõi vastaste väravavaht palli ilusa tõrjega välja. Meelis oli aktiivne ja väsimatu nagu alati ja ehitas veel mitu võimalust nii endale kui kaaslastele, kuid kahjuks jäid lisaväravad tulemata ja jääb natuke nälga ehk sisse ka järgmisteks mängudeks 😉 .
Koosseis: Liping; Kutser, Kogermann (c), Karajev, Rõuk (Märtson); Tasa, Mamajev, Mutli (Ingalt), Fadejev (Vassiljev), Mere (Saun); Kelder (Peeduli)
Varus: Märtson, Luik, M.Kägo, Ingalt, Vassiljev, Saun, Peeduli
Väravad: Kelder, Mere, Fadejev, Tasa
Hoiatused: Mamajev, Kogermann, Vassiljev
Man of the match: Kutser/Tasa/Karajev

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: