Hingestatud võitlusega siiski kaotus Infonetile

11418262_10153368326404889_952157295_n11427896_10153368326414889_2119106346_n
Viimsi FC Igiliikur – Tallinna FC Infonet III 1-2 (1-1)
Kui eelmine liigamäng oli meie poolt nii sitt, et polnud millestki kirjutada, siis seekord küll taas kaotasime, kuid mänguga ja võitlusega platsil saab tegelikult igati rahul olla. Kohe alguses üritasime vastastel keskelt ruumi ära võtta, mis ka õnnestus – nad pidid enamasti äärte ja tsenderduste kaudu läbimurret otsima. Lõpuks neil see ka õnnestus, kui meie vasakult äärelt läbi pääseti ja kastis kerge tohuvapohu tulemusena pall Serxi kätt tabas ja kohtunik penalti määras. Väravasuule olude sunnil naasnud üllatustegelane Olav (!) seekord imet teha ei suutnud ja jäime taha 0-1.
Pärast väravat suutsime natuke mängu rohkem sisse saada ja tekitasime survekese ka vastaste väravale. Teenisime ka penalti, mille löömisel siiski kahjuks Eero eksis. Kuid sellele järgnenud teravast Miku nurgalöögist panid vastased kera oma võrku. Viigistasime teenitult. Veidi aja pärast võitles Eero end väravavahiga silmitsi, kuid löök oli kohutav ja läks väravast mööda.
Teine poolaeg algas nagu esimenegi, kuid ka meil hakkas tekkima poolvõimalusi, kuna tundus et ka vastane väsib veidi. Siiski sai mängulist ülekaalu omanud Infonet oma tahtmise umbes 15-20 min enne mängu lõppu, kui me jälle ei suutnud kastist palli kaugele minema lüüa ja lõpuks üks vastane palli Olli selja taha saatis. Mängu lõpus veel üritasime, teenisime mõned karistuslöögid, saime ka pealelöögile paaril juhul, kuid üliohtlikke momente tekitada siiski ei õnnestunud. Võitluslik 1-2 kaotus seega – mis annab usku, et samamoodi hingestatult mängimist jätkates suudame taas võidusoonele naasta!
Eile mängisid: Arge; Metsavas, Karajev, Kogermann, Kontaveit; Kutser, Vassiljev (Fadejev), Mutli, Nestor (Mere), Märtson (Saun); Kelder (Mamajev)
Varus: Berens, Fadejev, Mere, Saun, Mamajev
Värav: omavärav
Hoiatus: Kutser
Man of the match: Mutli/Nestor

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: