Esimesest kodumängust õnneks silmad peas

II voor: Maarjamäe FC Igiliikur 3-1 Põhja-Tallinna JK Volta III
Hooaja esimeses kodumängus oli meil täna kindlasti võitu tarvis, kuna esimesest mängust jäime ju nulli peale. Vastane aga alustas mängu väga hästi. Võideldi palli pärast ilusti ja jõuliselt ja meil oli raskusi, et midagi tekitada. Jäimegi kaotusseisu, mis esimese poolaja mängupilti vaadates just suur ülekohus ei olnud. Ebaõnnestunud palli puhtaks löömine otse vastase jalale, tollelt meie kastijoonelt ilus löök lati alla ja olimegi teist mängu järjest 0-1 taga.
Poolajal tegi Kask kaks vahetust ja mängupilt paranes. Samuti tundus, et paralleelselt jäi vastane kuidagi pehmemaks. Saime mängu tagasi kui Mario koksas peaga tsenderdusest tulnud palli kasti põrkama, mida Eero üritas ka pöördelt kohe väravale lüüa. Pall läks küll üle, aga vastaste keskkaitsja tuli samal ajal hilinenult jalga, niiet penalti meie kasuks oli tõsiasi. Kapten Kask realiseeris selle kenasti ja viik oli majas, 1-1. Peagi tekitas ilusti mängu sekkunud Mario ka juhtvärava kui jällegi vasakult ilusti kasti toodud pall seal põrkama jäi ja Mario selle väravale suunas. Ei saanudki aru, kas pall läks lõpuks Volta mehe oma sudimisest sisse, aga juhtima me igatahes asusime. Kolmanda kolli saime taaskord penaltist. Seekord oli selle teenijaks kapten Kask ise. Taaskord pall võrku ja lõppskooriks ilusa teise poolaja tagasituleku järel 3-1! Asi hakkas juba meenutama meeskonda .
Tänane koosseis: Metsavas; Rõuk, Kogermann, Laul, Mäepea; Piho (Märtson), Kask (c), Tasa (Mesipuu), Kuusmaa (Mussajev), Mere (Peeduli); Kelder (Kärgenberg)
Varus veel: Meema, Saun, Ingalt, Steinberg, Berens, Põldre
Väravad: Kask (pen x 2), Märtson
Hoiatused: Piho
Man of the match: Kask

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: