Neljandast voorust saime kirja kaotuse

IV voor: Maardu United II 4-3 Maarjamäe FC Igiliikur
Tänases võõrsilmängus pidime tunnistama Maardu tiimi numbriliselt nappi paremust. Võib öelda, et see oli meie seni hooaja kõige kehvem liigamäng. Vähemalt seda, mis toimus esimesel poolajal meie värava lähistel, ei tahaks küll meenutadagi. Isegi mitte mingit ohtu kujutanud olukordadest kingiti vastasele väravaid.
Suutsime siiski kaks korda minimaalsest kaotusseisust välja tulla, kui esmalt Eero viigistas Marko heast söödust ja veidi hiljem Kask realiseeris juba oma hooaja neljanda (!) penalti, pärast seda kui vastane oli kastis käega palli mänginud.
Enne poolaja lõppu kinkisime aga kandikul veel kaks väravat ja kaotusseis 2-4 oli tõsiasi. Eero ebaõnnestunud löögi püüdmise tagajärjel kaotas poolaja lõpus Maardu aga end vigastanud väravavahi ja kerge lootus oli, et suudame teisel poolajal mängu pöörde tuua, kuna puuri pidi seisma neil väljakumängija.
Loodetud pööret teisel poolajal aga ei tulnud, üritasime mis me üritasime. Võimalusi oli küll, aga skoori suutsime teha alles lootusetult hilja, kui mõned minutid enne lõppuvilet lõi Tarvo peaga võrku Meelise antud tsenderduse. 3-4 kaotus ja võiks öelda, et pärast endale mõlemasse jalga neli korda tulistamist – teenitult!
Vigade paranduse võimalus on meil järgmise neljapäeva kodumängus FC Tallinna vastu.
Tänane koosseis:
Metsavas; Tasa, Kogermann, Laul, Mäepea; Mere (Põldre), Mussajev, Kask (c), Piho, Kärgenberg; Kelder (Kuusmaa)
Veel varus: Arge, Saun
Väravad: Kelder, Kask (pen), Kärgenberg
Hoiatus: Mere
Man of the match: Mäepea

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: