Pakrilt revanzh ja jätkame liidritena!

VIII voor: Maarjamäe FC Igiliikur 4-2 Pakri SK Alexela
Jätkame liidritena! Traditsioone tuleb elus hoida, ehk et vastane on vaja alati lasta eduseisu, et tekiks endal motivatsioon. Nali naljaks, aga taaskord tegime endale asja keerulisemaks kui vaja, lastes vastase rabeda kaitsetegevuse tulemusena eduseisu. Olgu siinkohal öeldud, et üritasime seda teha lausa mitu korda, aga postide vahel seisnud von Arge mõnel korral visalt tulekahju kustutas….
Õnneks siiski suutsime seekord juba esimesel poolajal viigistada, kui vasakul äärel kombineeriti nauditavalt ja Tarvo tsenderdus puhastati karistusala joonele Šamili rinnale, kes palli kenasti endale ette mängis ja vasakuga mõnusa volley lati alla tulistas. Poolaeg 1-1.
Teist poolaega alustasime näljaselt, mis tagas ka peatse eduseisu – koopia eelmise mängu väravast, kui Kask tõi paremale äärele Eerole palli, sealt kõrge tsenderdus värava ette, kus Tarvo kerkis ja palli peaga võrku lõi… korralik deja vu ja seisuks 2-1 meile!
Surusime edasi ja kuigi mõned jäid meil ilmselgelt ka löömata, siis Piho suutis täna lisada kontosse kaks kena väravat. Esimene samamoodi puhastatud/tõrjutud standardolukorra pallist, mille ta paremaga tahaposti ära lõi ja teine taaskord standardolukorrast, kui palli mängis peaga talle ette Kask ja Piho selle omakorda peaga võrku suunas.
Kahjuks lasime vastastel ühe veel tagasi lüüa, kui Aivo õnnetult kastis vastasele kossi lõi… penalti ja mängu lõppskooriks 4-2 meile. Esimese vooru kaotus Paldiskis sai lunastatud.
Järgmisel laupäeval on tulemas tuline andmine Põhja-Tallinna Volta III vastu Sõle hallis, aga vahepeal oleme välja teeninud korraliku peo, kui juba homme koguneme Saunaküla Jahimajas, et viisakalt nautida selle aasta CL finaali Real Madridi ja Liverpooli vahel! Analüüsime mängu ja lähme vara magama :).
Tänane kooseis:
Arge; Rõuk, Kirme (Mere), Laul, Mäepea; Piho (Peeduli), Kask (c), Mussajev, Kuusmaa, Kärgenberg; Kelder (Steinberg)
Väravad: Mussajev, Kärgenberg, Piho x2
Hoiatus: Kuusmaa
Man of the match: Piho

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: