Suvepuhkuselt tagasi 7. järjestikuse võiduga liigas

XI voor: Maarjamäe FC Igiliikur 3-1 Maardu United II
Ja ongi suvepuhkus läbi. Käisime täna taas liigamängus väljakul ja suutsime kevadel Maardus saadud valusa kaotuse eest magusalt tasuda ja võidu võtta, taaskord muidugi kaotusseisust.
Kuna täna polnud sel hooajal esimest korda platsil kapten Kaske, siis oli keskväli veidi teistsugune kui tavaliselt ja põhikoosseisus leidus ka lausa kaks debütanti: väravas alustas Maksim ja ründaja taga Paide Linnameeskonna duublist laenule tulnud Paju.
Jäime taha, kui vastased teenisid nurgalöögi ja meie mehi korralikult ei markeerinud. Terav pealöök Maksimist mööda võrku ja 0-1. Olgu siinkohal kohe mainitud, et IV liigas üks värav taga on hea tulemus ja kuna edaspidi saadi kogu mängu vältel ikkagi hästi kaitses hakkama, siis ei midagi hullu – tegijatel juhtubki!
Rünne peab aga lööma 3-4 et mänge võita ja täna suudeti lüüa kolm. Oleks võinud ju rohkem, aga .. täna oli olulisem lähijälitajalt 3 punkti saada.
Viigistasime, kui Paju lükkas Eerole äärele palli ja sealt tuli tsenderdus taha posti, kuhu oli otseloomulikult galopeerinud Marko, kes peaga palli võrku lõi. Meenub sarnane olukord kevadringist, kui Marko sarnasest löögist sai sööt Merele, aga seekord oli lahendamine külm ja kindel. 1-1.
Peagi asusime ka juhtima, kui korraliku surve käigus vastane klaaris palli kastist välja, sel hooajal esimest korda põhis alustanud Ulmani rinnale, kes palli värava suunas lõi ja Koger selle välisküljega tahaposti Pajule suunas. Paju võttis palli omaks ja lõi oma esimese värava igi särgis kohe debüütmängus, 2-1. Esimene poolaeg nii ka lõppes.
Teist poolaega alustasime hästi ja peagi saime ka tasu, kui Ivar kastis maha tõmmati ja meie kasuks penalti määrati. Kuna Kaske, kes sel hooajal 100% tabanud penaltipunktilt, polnud väljakul, siis pidi Eero selle vastutuse seekord enda peale võtma ja ta ei vääratanud, 3-1.
Tegime mõned vahetused ja ohustasime mitmeid kordi vastaste väravat, kuid mida ei tulnud, oli see mängu tappev 4. värav. Seega ka vastane ei andnud alla ja üritas tekitada olukordi. Ka keskväljal käis valus andmine kuni mängu lõpuni.
Kaitse ja väravavaht aga vastastele võimalusi mängu tagasitulekuks pakkuda ei soovinud ja nii see mäng ka lõppes.
7. võit järjest ja jätkame liidritena.
Tänane koosseis:
Mamutov; Kirme (Ingalt), Kogermann (c), Laul, Mäepea; Rõuk (Märtson), Mussajev, Ulman (Kärgenberg), Paju (Kuusmaa), Tasa; Kelder (Piho)
Väravad: Mäepea, Paju, Kelder (pen)
Hoiatused: Laul, Tasa
Man of the match: kaitseliin + väravavaht

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: