Silmad peas!

IV voor: Maarjamäe FC Igiliikur 2-1 Rumori Calcio
Kuigi eile oli alles 4. vooru liigamänguga tegu, siis võis tabeliseisu ja väravate vahe pealt eeldada, et peaksime Rumori Calciost veidi üle olema. Nii oligi, kuigi lihtsalt midagi ei tulnud. Vastane oli sitke ja jõuline, võitlus pidi olema ja oligi korralik.
Esimene poolaeg lõppes viigiliselt 1-1. Esmalt jäime kaotusseisu, kui vastane vasakult läbi pääsenuna, tõstis üle jala läinud tsenderduse üle Aivo, taha küljevõrku. Kaotusseis teatavasti ei ole meie jaoks midagi uut ja peagi juba viigistasime, kui vastane keskel palli kaotas ja Aleks kiire sööduga Rando paremalt liikvele saatis. Orav võttis ette nagu pidigi ja vihistas madala kuuli postipõrkest sisse.
Teisel poolajal lõi ainsa värava Marko, kes sarnaselt eelmisele hooaja kodumängule Piraaja II-ga, lõi taas tähtsa, võidu toonud värava! Samamoodi nagu vastaste värav, läks seegi sööduüritus õnnelikult taha küljevõrku. Kuigi me eile rohkem väravaid ei löönud, siis võimalusi oli seekord üsna palju. 1-2 väravat oleks kindlasti pidanud veel lööma. Kolm punkti küll tuli, aga realiseerimises on meil kindlasti veidi arenguruumi. Tähtis aga, et saime võiduarve avatud ja tabelisse kolm vajalikku punkti juurde. Siit on juba parem edasi minna!
Jätkame juba reedel, kui lähme V vooru mänguks Kernusse külla Zenitile.

Eile mängisid:
Kuusmaa; Terasma (Põldre), Kirme, Kask (c), Mäepea; Smirnov, Saar (Reiman), Randjõe, Mussajev (Ingalt); Mere (Kovtunov), Piho (Märtson)
Veel varus: Saun, Kelder
Väravad: Randjõe, Mäepea
Hoiatused: Mussajev, Piho, Kask, Smirnov
Man of the match: Mäepea

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: