Väikses Karikas 16 parima hulgas!

VKV 1/16: Maarjamäe FC Igiliikur 3-1 Kernu JK Kadakas
Kui meid karikas Kernuga kokku loositi, siis oli selge – selles mängus peab ühe teatud legendi platsile tagasi tooma, kuna mängude kogus, mida mees mõlema kokku loositud meeskonna eest on teinud, on muljetavaldav. Kernu eest 122 mängu ja igi eest 115 mängu, ehk kokku 237 mängu – härra Arge pidi kohale tulema. Ja tuligi. Edukalt.
Oma 116. mängus igi eest ei õnnestunud hr Argel küll kahjuks nullimängu teha, kuid esitus oli igati korralik ja pärast pehmelt öeldes ebalevat liigamängu Saku vastu, oli ka meeskond valmis teda mehiselt toetama.
Jäime siiski taas kaotusseisu, kui Kernu paremalt läbi pääses ja värava ees kera võrku suunati. Mängu aga, võib kohe ära öelda, kontrollisime algusest lõpuni meie. Võimalusi oli meil esimesel poolajal omajagu, kahjuks jättis jälle viimistlus soovida. Meenub ka üks hea shanss Kernul, kui meie keskkaitsjad omavahel veidi sõlme läksid ja vastaste ründaja pääses palli vabalt üle Olli tõstma, ent siiski meie õnneks tõstis üle värava.
Viik saabus päris poolaja lõpus, kui Marko paremalt läbi galopeeris ja Oravale kasti kena söödu lähetas. Orav suunas palli väravasse ja olime teenitult mängu viigistanud.
Teist poolaega alustasime väga kena survega, mis kohe ka tulemuse tõi. Nurgalöögijärgses saginas tegi oma firmaka ära Shamil – tagasipõrkunud pall kastijoonel rinnaga alla ja vasakuga kõmaki! volley posti äärde, seisuks 2-1. Kolmas värav sündis penaltist, kui Eero tsenderduse järel vastaste väravavaht Alvarile sisse lendas. Kask astus ette ja lahendas külmavereliselt (või noh.. midagi sinnapoole 🙂 ). Seis 3-1 igatahes oli tõsiasi.
Peagi saime kera veelkord võrku, kuid taas polnud Alvaril õnne – kenasti lahendatud värav tühistati eelnenud suluseisu tõttu.
Mängu lõpupoole enam skoori ei tehtud, kuigi Kernu sai kena surve peale. Olav ja kaitseliin aga kestsid hästi lõpuni! Nüüd jääb siis oodata, kes meile reedel 1/8 finaaliks vastu loositakse.
Eile mängisid:
Arge; Mäepea, Kirme, Laul, Jakubov; Kask (c), Smirnov (Kovtunov), Mussajev (Ingalt), Randjõe (Piho), Terasma (Mere); Kelder (Põllumees)
Väravad: Randjõe, Mussajev, Kask (pen)
Hoiatus: Mere
Man of the match: Arge (kes siis veel !?)

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: