Alustasime hästi, lõpetasime ebalevalt, ent siiski 3 punkti tabelis juures

Tallinna JK Dünamo 3-4 Maarjamäe FC Igiliikur
Alati kui vastane juhtub olema meestega raskustes, siis on parem sellele mitte tähelepanu juhtida, et ei tekiks mõtlemist, et võit tuleb ülekaalus iseenesest, nö. lõdva randmega. Laupäeval ka alustasime superhästi, lüües 10 minutiga kolm väravat, ent siis .. ei tea .. kas arvasime et kõik on tehtud, aga igatahes lasime vastase mängu tagasi. Kas arvasime et 3-0 ja vastane vähemuses – mäng riiulis? Kahjuks see nii ei olnud…
Läksime juhtima, kui paremalt kasti tormanud Alvar maha niideti, miskipärast kaarti ei järgnenud, kuid teenitud penalti realiseeris kindlalt Piho. 1-0 meile.
Peagi sahistas Alvar oma esimese värava igi särgis, kui rammis lahtiselt kastis põrganud palli kindlalt võrku. 2-0 meile.
Kolmanda värava eeltöö tegi kenasti paremalt läbi pääsenud Jaanus – hea pass taha posti, kus Piho palli postipõrkest väravasse libistas. 3-0.
Siis aga lasime jala veidi sirgu – vastane lõi enne poolajavilet ühe tagasi. Poolaeg 3-1 meile.
Teise poolaja alguses saime vajaliku lisavärava, kui Mere suhteliselt nõrga ent täpselt alla nurka suunatud palli suutis vastaste väravavaht kahel katsel väravasse pudistada – kõik loevad ja seisuks 4-1.
Nüüd peaks küll natuke tuhka pähe raputama ründemängijatele, kes iga hinna eest ise tahavad väravat lüüa, selle asemel, et kõrval vabal positsioonil olevatele mängijatele sööta. Mäng oleks olnud 6-1 ja purgis, ent jätsime lahendamata ja mis järgnes oli tegelikult mitte tulega mängimine, vaid juba lahvatanud tulekahjust kergete villidega pääsemine. Vastane lõi 4-2 ja 4-3 ja oli ülilähedal ka viigile, ent Marko tegi ühe ulmepäästmise taga postis, kestsime kuidagi lõpuni ning saime hooaja teise võidu liigas. Vajalikud punktid! Aga peame vaatama peeglisse ja mõtlema, kuidas ees lahendada rünnakuid nagu ühtne rusikas, mitte nagu individualistid. Punktilisa eest on võimalik võidelda juba neljapäeval kui meile tuleb külla Štrommi meeskond.
Laupäeval võitlesid:
Kuusmaa; Mäepea (c), Kirme, Luik, Jakubov; Randjõe, Smirnov (Kovtunov), Mere (Rõuk), Piho (Saar), Terasma (Ingalt); Põllumees (Kelder)
Väravad: Piho x 2, Terasma, Mere
Hoiatused: –
Man of the match: Piho/Mere

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: